Решения за назначаване на РИК | Решения за назначаване на ОИК

3691-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“ за участие в частичните избори за кмет на район „Младост“, Столична община, и за кметове на кметство Грохотно, община Девин, област Смолян, и кметство Друмево, община Шумен, област Шумен, насрочени на 6 ноември 2016 г.

3690-ПВР /

ОТНОСНО: регистриране на кандидатска листа за президент и вицепрезидент на републиката, издигнати от инициативен комитет, представляван от Валери Василев Венков, за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 6 ноември 2016 г.

3689-ПВР /

ОТНОСНО: регистриране на кандидатска листа за президент и вицепрезидент на републиката, издигнати от коалиция „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ в изборите на 6 ноември 2016 г.

3688-ПВР /

ОТНОСНО: регистриране на кандидатска листа за президент и вицепрезидент на републиката, издигнати от партия „Движение за радикална промяна Българската пролет“ в изборите на 6 ноември 2016 г.

3687-ПВР/НР /

ОТНОСНО: жалба от Калоян Драгомиров Паргов – упълномощен представител на коалиция „БСП лява България“, срещу решение № 9-ПВР/НР от 25.09.2016 г. на РИК в Двадесет и трети район – София, в частта му относно определяне броя на членовете на СИК в административен район 15 (Младост)

3686-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ“ за участие в частичните избори за кмет на район „Младост“, Столична община, насрочени на 6 ноември 2016 г.

3685-МИ /

ОТНОСНО: определяне на възнагражденията на членовете на ОИК, СИК/ПСИК и специалисти за произвеждане на частични избори за кметове на кметство Грохотно, община Девин, област Смолян, кметство Друмево, община Шумен, област Шумен, и кмет на район „Младост“, Столична община, на 6 ноември 2016 г.

3684-ПВР /

ОТНОСНО: регистриране на кандидатска листа за президент и вицепрезидент на републиката, издигнати от инициативен комитет, представляван от Стефан Ламбов Данаилов, за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 6 ноември 2016 г.

3683-ПВР /

ОТНОСНО: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Осигуряване/наемане на машини за гласуване за произвеждане на изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 6 ноември 2016 г.“

3682-МИ /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Горна Оряховица

3681-МИ/НР /

ОТНОСНО: временно заместване и промяна в състава на ОИК в Столична община, област София-град

3680-МИ /

ОТНОСНО: отваряне на запечатани помещения, определени за съхранение на изборни книжа и материали от новите и частични избори на 2 октомври 2016 г., в които се съхраняват изборни книжа от предходни избори

3679-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ за участие в частичните избори за кмет на район „Младост“, Столична община; за кмет на кметство Грохотно, община Девин, област Смолян; за кмет на кметство Друмево, община Шумен, област Шумен, насрочени на 6 ноември 2016 г.

3678-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „ПОЛИТИЧЕСКИ КЛУБ „ЕКОГЛАСНОСТ“ за участие в частичните избори за кмет на район „Младост“, Столична община, насрочени на 6 ноември 2016 г.

3677-ПВР/НР /

ОТНОСНО: обявяване на класирането на участниците и определяне на изпълнител чрез публично състезание по реда на чл. 178 и сл. във връзка с чл. 20, ал. 2, т. 2 и чл. 18, ал. 1 т. 12 от Закона за обществените поръчки и § 3 от Допълнителните разпоредби на Изборния кодекс с предмет „Консултантски услуги при създаване и реализиране на интегрирана комуникационна кампания, която да осигури публичност, да информира и повиши познанията и мотивацията на българските граждани за предстоящите президентски избори и референдум 2016, в съответствие с Изборния кодекс и правомощията, задълженията и отговорностите на ЦИК, чрез осигуряване на комплексно обслужване на публичното представяне на разяснителната кампания за изборите за президент и вицепрезидент на републиката и информационно-разяснителната кампания за националния референдум на 6 ноември 2016 г. на ЦИК, управление на комуникацията през фейсбук и интернет страницата на ЦИК, и организиране и провеждане на кампанията в интернет медии“

3676-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „АТАКА“ за участие в частичните избори за кмет на район „Младост“, Столична община, насрочени на 6 ноември 2016 г.

3675-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „ГЕРБ“ за участие в частичните избори за кмет на район „Младост“, Столична община, кмет на кметство Грохотно, община Девин, област Смолян и кмет на кметство Друмево, община Шумен, област Шумен, насрочени на 6 ноември 2016 г.

3674-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „Движение 21“ за участие в частичните избори за кмет на район „Младост“, Столична община, насрочени на 6 ноември 2016 г.

3673-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия ДЕОС за участие в частичните избори за кмет на район „Младост“, Столична община, насрочени на 6 ноември 2016 г.

3672-ПВР/НР /

ОТНОСНО: промяна в състава на РИК – Разград

Календар

Решения

  • № 3025-ЕП / 15.03.2024

    относно: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България през юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България“

  • № 3024-МИ / 15.03.2024

    относно: промяна в състава на ОИК – Омуртаг, област Търговище

  • № 3023-МИ / 15.03.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Брусарци, област Монтана

  • всички решения