Решения за назначаване на РИК | Решения за назначаване на ОИК

565-ПВР /

ОТНОСНО: проверка на кандидатските листи за президент и вицепрезидент на републиката в изборите на 14 ноември 2021 г.

564-ПВР/НС /

ОТНОСНО: единната номерация на избирателните секции в страната за изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г.

563-ПВР/НС /

ОТНОСНО: изисквания към организацията и технологията на компютърната обработка на данните от гласуването и издаването на Бюлетин на ЦИК за резултатите, включително от машинното гласуване, от изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г.

562-ПВР/НС /

ОТНОСНО: утвърждаване на образци на изборни книжа за произвеждане на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители за Народно събрание на 14 ноември 2021 г.

561-МИ /

ОТНОСНО: поправка на техническа грешка в Решение № 543-МИ от 16 септември 2021 г. на Централната избирателна комисия

560-МИ /

ОТНОСНО: определяне размера на възнаграждението за извършване на компютърна обработка в ИП към ОИК, поддръжка на регистри, проверка на кандидатски листи, издаване на удостоверения, сканиране на протоколите на СИК и ОИК, публикуване на информацията на интернет страницата на ОИК и създаване на база от данни с резултатите от насрочените частични избори на 3 октомври 2021 г.

559-ПВР/НС /

ОТНОСНО: реда за проверка на списъците с избиратели, подкрепящи регистрацията на партии, коалиции и независими кандидати за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката и/или за народни представители на 14 ноември 2021 г.

558-ПВР/НС /

ОТНОСНО: утвърждаване на нови образци на изборни книжа -Приложение № 21-ПВР/НС, Приложение № 25-ПВР/НС и Приложение № 76-ПВР, утвърдени с Решение № 557-ПВР/НС от 17 септември 2021 г. на ЦИК

557-ПВР/НС /

ОТНОСНО: утвърждаване на образци на изборни книжа за произвеждане на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители за Народно събрание на 14 ноември 2021 г.

556-ПВР/НС /

ОТНОСНО: условията и реда за образуване на избирателните секции извън страната и за назначаване съставите на секционните избирателни комисии при произвеждане на изборите за президент и вицепрезидент и за народни представители на 14 ноември 2021 г.

555-МИ /

ОТНОСНО: предложение до президента на Република България за насрочване на частичен избор за кмет на кметство Смирненски, община Ветово, област Русе

554-ПВР /

ОТНОСНО: определяне формата и структурирания електронен вид на списъците на избирателите, подкрепящи регистрацията на независими кандидати в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 14 ноември 2021 г.

553-НС /

ОТНОСНО: определяне формата и структурирания електронен вид на списъка на избиратели, подкрепящи регистрацията на независим кандидат за участие в изборите за народни представители на 14 ноември 2021 г.

552-МИ /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Правец, Софийска област

551-НС /

ОТНОСНО: определяне броя на мандатите в многомандатните изборни райони в изборите за народни представители на 14 ноември 2021 г.

550-ПВР/НС /

ОТНОСНО: утвърждаване на образци на отличителни знаци на членовете на СИК в изборния ден в изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г.

549-ПВР/НС /

ОТНОСНО: откриване на процедура на договаряне без предварително обявление за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Доставка на 1600 (хиляда и шестстотин) специализирани устройства за електронно машинно гласуване (СУЕМГ), А-4 Модел 517, произведени от Смартматик Интернешънъл холдинг Б.В., с инсталиран системен и приложен софтуер, в комплект за всяко устройство с батерии и удължители за електрозахранване, с 6 (шест) броя смарткарти, с 2 (два) броя флашпамети, ведно със софтуерните лицензи за системния и приложен софтуер, допълнително 26 000 (двадесет и шест хиляди) броя флашпамети, включително транспорт и застраховка на СУЕМГ до гр. София и предаване в склад за съхранение с адрес: гр. София, ул. „Подп. Васил Златарев“ № 44А, „Карго Партнер“ ЕООД, съгласно техническата спецификация и условията на договора“

548-ПВР/НС /

ОТНОСНО: откриване на процедура на договаряне без предварително обявление за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по техническо осигуряване на машинното гласуване със специализираните устройства за електронно машинно гласуване (СУЕМГ) А-4 Модел 517, включващи:

547-ПВР/НС /

ОТНОСНО: определяне на вида, цвета и размера на чувалите (торбите), в които се поставят за съхранение изборните книжа и материали, и вида и размера на кутиите за поставяне на отрязъците с номерата на бюлетините при гласуването в изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г.

546-ПВР/НС /

ОТНОСНО: утвърждаване на образци на указателни табели и табла за РИК и СИК, образци на отличителни знаци на застъпници, наблюдатели, анкетьори и представители на партии, коалиции и инициативни комитети при произвеждане на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г.

Календар

Решения

  • № 3025-ЕП / 15.03.2024

    относно: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България през юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България“

  • № 3024-МИ / 15.03.2024

    относно: промяна в състава на ОИК – Омуртаг, област Търговище

  • № 3023-МИ / 15.03.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Брусарци, област Монтана

  • всички решения