Решения за назначаване на РИК | Решения за назначаване на ОИК

1310-НС /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатано помещение, в което се съхраняват изборните книжа и материали от изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

1309-НС /

ОТНОСНО: сигнали за предизборна агитация в предаването „Още от деня“ по Българска национална телевизия, излъчено на 5 октомври 2014 г.

1308-НС /

ОТНОСНО: заявление от Деница Стоилова Гаджева с искане за заличаване регистрацията й като кандидат за народен представител от кандидатската листа на ПП „АТАКА“ в Двадесет и трети изборен район – София, в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

1307-НС /

ОТНОСНО: жалба от Мария Олева Календерска – кандидат за народен представител, регистрирана в листата на коалиция „България без цензура“ в Първи изборен район – Благоевградски

1306-НС /

ОТНОСНО: жалба от Страхил Чавдаров Ангелов – кандидат за народен представител от коалиция „БСП лява България“, относно оспорване решенията на СИК на територията на РИК в Двадесет и трети изборен район – София

1305-НС /

ОТНОСНО: жалба от Иван Аспарухов Цанов – кандидат за народен представител в 6. МИР – Врачански, от коалиция АБВ – (Алтернатива за българско възраждане)

1304-НС /

ОТНОСНО: заявление от Таня Трендафилова Захариева с искане да не бъде обявена за избрана за народен представител от кандидатската листа на ПП „ГЕРБ“ в Двадесет и девети изборен район – Хасковски, в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

1303-ПВР/МИ/ЕП /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатани помещения в община Кайнарджа, област Силистра в които се съхраняват книжа и материали от произведените местни избори и избори за президент и вицепрезидент на Република България на 23 и 30 октомври 2011 г., изборите за народни представители на 12 май 2013 г. и изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г.

1302-НС /

ОТНОСНО: заявление от Георги Валентинов Батев с искане за заличаване като кандидат за народен представител от кандидатската листа на коалиция „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА“ в Първи изборен район– Благоевградски, в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

1301-НС /

ОТНОСНО: заявление от Диана Михайлова Димитрова с искане за отказ от регистрацията си като кандидат за народен представител от кандидатската листа на ПП „АТАКА“ в Трети изборен район– Варненски, в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

1300-НС /

ОТНОСНО: обявяване на резултатите от гласуването и разпределението на мандатите в Четиридесет и третото Народно събрание

1299-НС /

ОТНОСНО: публикуване числовите данни от протоколите на секционните избирателни комисии и числовите данни от протоколите на районните избирателни комисии след извършената актуализация на базата данни на резултатите от изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

1298-НС /

ОТНОСНО: заявление от Петко Борисов Ненов с искане да не бъде обявен за избран за народен представител от кандидатската листа на ПП „ГЕРБ“ в Двадесет и първи изборен район –Сливенски, в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

1297-НС /

ОТНОСНО: заявление от Стилиян Димитров Митев с искане да не бъде обявен за избран за народен представител от кандидатската листа на ПП „ГЕРБ“ в Осми изборен район – Добрички, в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

1296-НС /

ОТНОСНО: заявление от Ангел Чавдаров Джамбазки с искане да не бъде обявен за избран за народен представител от кандидатската листа на коалиция „ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ – НФСБ И ВМРО“ в Двадесет и четвърти изборен район – София, в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

1295-НС /

ОТНОСНО: заявление от Ангел Чавдаров Джамбазки с искане да не бъде обявен за избран за народен представител от кандидатската листа на коалиция „ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ – НФСБ И ВМРО“ в Първи изборен район – Благоевградски, в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

1294-НС /

ОТНОСНО: заявление от Алеко Тодоров Атанасов с искане да не бъде обявен за избран за народен представител от кандидатската листа на ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“ в Трети изборен район – Варненски, в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

1293-НС /

ОТНОСНО: жалба от Рабие Лютвиева Кьосева – упълномощен представител на коалиция „БСП лява България“, против решение № 56-22 НС от 28.09.2014 г. на РИК – Смолян

1292-НС /

ОТНОСНО: жалба от ПП „ДПС“ чрез Боряна Методиева, упълномощен представител, срещу публикация в електронна медия

1291-НС /

ОТНОСНО: жалба от Галин Неделчев Дурев – упълномощен представител на коалиция „БСП лява България“, относно оспорване решенията на СИК на територията на 17. МИР - Пловдивски

Календар

Решения

  • № 3025-ЕП / 15.03.2024

    относно: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България през юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България“

  • № 3024-МИ / 15.03.2024

    относно: промяна в състава на ОИК – Омуртаг, област Търговище

  • № 3023-МИ / 15.03.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Брусарци, област Монтана

  • всички решения