Решения за назначаване на РИК | Решения за назначаване на ОИК

1949-ПВР/МИ /

ОТНОСНО:  попълване състава на ОИК – Братя Даскалови, област Стара Загора, назначена с Решение № 237-ПВР/МИ от 14 август 2011 г. на ЦИК

1948-ПВР/МИ /

ОТНОСНО:  искане за отваряне на запечатано помещение, в което се съхраняват изборни книжа и материали от изборите, произведени на 23 и 30 октомври 2011 г.

1947-ПВР/МИ /

ОТНОСНО:  промяна в ОИК в община Сопот, област Пловдив, назначена с Решение № 292-ПВР/МИ от 15.08.2011 г. на ЦИК

1946-ПВР/МИ /

ОТНОСНО:  искане за отваряне на запечатано помещение, в което се съхраняват изборни книжа и материали от изборите, произведени на 23 и 30 октомври 2011 г.

1945-МИ /

ОТНОСНО:  публикуване на числовите данни от екземплярите от протоколите на секционните избирателни комисии в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от новите избори кметове на кметства с. Бъркачево, община Бяла Слатина, област Враца; с. Баланово, община Дупница, област Кюстендил; с. Коняво, община Кюстендил, област Кюстендил; с. Кръстава, община Велинград, област Пазарджик; с. Априлци, община Пазарджик, област Пазарджик и кмет на община Кнежа, област Плевен на 22 април 2012 г.

1944-МИ /

ОТНОСНО:  повторна проверка на данните от екземплярите от протоколите на секционните избирателни комисии в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от новите избори за кметове на кметства в с. Бъркачево, община Бяла Слатина, област Враца; с. Баланово, община Дупница, област Кюстендил; с. Коняво, община Кюстендил, област Кюстендил; с. Кръстава, община Велинград, област Пазарджик; с. Априлци, община Пазарджик, област Пазарджик и кмет на община Кнежа, област Плевен на 22 април 2012 г.

1943-МИ /

ОТНОСНО:  публикуване на числовите данни от екземплярите от протоколите на секционните избирателни комисии в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от новите избори за кметове на кметства в в кметство Габрене, община Петрич, област Благоевград; кметство Чудомир, община Лозница, област Разград; кметство Струмешница, община Петрич, област Благоевград; кметство Вълково, община Сандански, област Благоевград; кметство Дебелт, община Средец, област Бургас и частичен избор за кмет на община Съединение, област Пловдив на 13 май 2012 г. и балотаж на 20 май 2012 г.

1942-МИ /

ОТНОСНО:  повторна проверка на данните от екземплярите от протоколите на секционните избирателни комисии в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от новите избори за кметове на кметства в кметство Габрене, община Петрич, област Благоевград; кметство Чудомир, община Лозница, област Разград; кметство Струмешница, община Петрич, област Благоевград; кметство Вълково, община Сандански, област Благоевград; кметство Дебелт, община Средец, област Бургас и частичен избор за кмет на община Съединение, област Пловдив на 13 май 2012 г. и балотаж на 20 май 2012 г.

1941-МИ /

ОТНОСНО:  публикуване на числовите данни от екземплярите от протоколите на секционните избирателни комисии в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от новите избори за кметове на кметства в с. Зараево, община Попово, област Търговище; с. Долна Студена, община Ценово, област Русе; с. Селци, община Садово, област Пловдив; с. Радовене, община Роман, област Враца; с. Копривлен, община Хаджидимово, област Благоевград; с. Елешница, община Елин Пелин, Софийска област на 11 март 2012 г. и балотаж на 18 март 2012 г.

1940-МИ /

ОТНОСНО:  повторна проверка на данните от екземплярите от протоколите на секционните избирателни комисии в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от новите избори за кметове на кметства в с. Зараево, община Попово, област Търговище; с. Долна Студена, община Ценово, област Русе; с. Селци, община Садово, област Пловдив; с. Радовене, община Роман, област Враца; с. Копривлен, община Хаджидимово, област Благоевград; с. Елешница, община Елин Пелин, Софийска област на 11 март 2012 г. и балотаж на 18 март 2012 г.

1939-МИ /

ОТНОСНО:  допускане на политическа партия „БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ” за участие в частични избори за кметове на кметства, насрочени на 7 октомври 2012 г.

1938-МИ /

ОТНОСНО:  допускане на политическа партия „БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ” за участие в частичния избор за кмет на кметство Батак, община Павликени, област Велико Търново, насрочен на 30 септември 2012 г.

1937-МИ /

ОТНОСНО:  допускане на политическа партия „БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ” за участие в новия избор за кмет на кметство Туховища, община Сатовча, област Благоевград, насрочен на 7 октомври 2012 г.

1936-МИ /

ОТНОСНО:  допускане на политическа партия „ВМРО – Българско национално движение” за участие в частични избори за кметове на кметства, насрочени на 7 октомври 2012 г.

1935-МИ /

ОТНОСНО:  допускане на политическа партия „ВМРО – Българско национално движение” за участие в частичния избор за кмет на кметство Батак, община Павликени, област Велико Търново, насрочен на 30 септември 2012 г.

1934-МИ /

ОТНОСНО:  допускане на политическа партия „ВМРО – Българско национално движение” за участие в новия избор за кмет на кметство Туховища, община Сатовча, област Благоевград, насрочен на 7 октомври 2012 г.

1933-МИ /

ОТНОСНО:  допускане на политическа партия „ГЕРБ” за участие в частични избори за кметове на кметства, насрочени на 7 октомври 2012 г.

1932-МИ /

ОТНОСНО:  допускане на политическа партия „ГЕРБ” за участие в новия избор за кмет на кметство Туховища, община Сатовча, област Благоевград, насрочен на 7 октомври 2012 г.

1931-МИ /

ОТНОСНО:  допускане на политическа партия „ГЕРБ” за участие в частичния избор за кмет на кметство Батак, община Павликени, област Велико Търново, насрочен на 30 септември 2012 г.

1930-МИ /

ОТНОСНО:  жалба от Ирена Венкова Иванова, кандидат за общински съветник от листата на ПП „Ред, законности справедливост” срещу отказ на председателя на ОИК-Белоградчик, за достъп до решение за назначаване на СИК

Календар

Решения

  • № 3025-ЕП / 15.03.2024

    относно: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България през юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България“

  • № 3024-МИ / 15.03.2024

    относно: промяна в състава на ОИК – Омуртаг, област Търговище

  • № 3023-МИ / 15.03.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Брусарци, област Монтана

  • всички решения