Решения за назначаване на РИК | Решения за назначаване на ОИК

15-ЕП /

ОТНОСНО: условията и реда за образуване на избирателните секции извън страната и за назначаване съставите на секционните избирателни комисии извън страната при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България, насрочени на 26 май 2019 г.

14-ЕП /

ОТНОСНО: определяне на технически изисквания към апаратната и програмна част на електронната система за машинно гласуване

13-ЕП /

ОТНОСНО: поправка на техническа грешка в хронограмата за изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г., приета с Решение № 6-ЕП от 25 март 2019 г. на ЦИК

12 /

ОТНОСНО: създаване на работни групи на Централната избирателна комисия

11-ЕП /

ОТНОСНО: критериите за определяне на секции за машинно гласуване

10-ЕП /

ОТНОСНО: формиране и утвърждаване на единните номера на избирателните секции извън страната за изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

9-ЕП /

ОТНОСНО: структурата и съдържанието на единната номерация на избирателните секции в Република България за изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

8-ЕП /

ОТНОСНО: провеждане на консултации при областните управители за определяне съставите на районните избирателни комисии и назначаването им за произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

7-ЕП /

ОТНОСНО: обявяване на районите на територията на страната при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България

6-ЕП /

ОТНОСНО: приемане на хронограма за изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

5-ЕП /

ОТНОСНО: определяне на възнагражденията на членовете на РИК и СИК/ПСИК и специалистите към РИК за произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

4-ЕП /

ОТНОСНО: датата на насрочване на избори за членове на Европейския парламент от Република България

3 /

ОТНОСНО: процесуалното представителство на ЦИК

2 /

ОТНОСНО: обявяване на решенията на ЦИК

1 /

ОТНОСНО: номерацията на решенията на Централната избирателна комисия

5176-НР/НС /

ОТНОСНО: искане за отваряне на помещения в Общинска администрация – гр. Пордим, в които се съхраняват изборни книжа и материали от националния референдум на 6 ноември 2016 г. и от изборите за народни представители на 26 март 2017 г.

5175-НС /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатанo помещение в административната сграда на община Монтана, област Монтана, в което се съхраняват изборни книжа и материали от произведените избори за народни представители през 2017 г.

5174 /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатанo помещение в административната сграда на община Якимово, област Монтана, в което се съхраняват изборни книжа и материали от националните референдуми през 2013 г., 2015 г. и 2016 г., от произведените избори за членове на Европейския парламент от Република България през 2014 г., от изборите за общински съветници и кметове през 2015 г., от изборите за президент и вицепрезидент на републиката през 2016 г. и изборите за народни представители през 2017 г.

5173-ПВР/НР /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатано помещение в административна сграда на община Димитровград, област Хасково, в което се съхраняват изборни книжа и материали от произведените избори за президент и вицепрезидент на републиката и национален референдум през 2016 г.

5172-ЕП/НС /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатанo помещение в административната сграда на община Гърмен, област Благоевград, в което се съхраняват изборни книжа и материали от националния референдум през 2013 г., от произведените избори за членове на Европейския парламент от Република България през 2014 г. и изборите за народни представители през 2014 г. и 2017 г.

Календар

Решения

  • № 3025-ЕП / 15.03.2024

    относно: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България през юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България“

  • № 3024-МИ / 15.03.2024

    относно: промяна в състава на ОИК – Омуртаг, област Търговище

  • № 3023-МИ / 15.03.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Брусарци, област Монтана

  • всички решения