Решения за назначаване на РИК | Решения за назначаване на ОИК

3731-ПВР /

ОТНОСНО: определяне чрез жребий на номерата на партиите, коалициите и независимите кандидати, регистрирани в Централната избирателна комисия в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 6 ноември 2016 г.

3730-МИ/НР /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Шумен, област Шумен

3729-ПВР /

ОТНОСНО: поправка на технически грешки в Решение № 3723-ПВР от 4 октомври 2016 г. на ЦИК

3728-МИ/НР /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Котел, област Сливен

3727-МИ /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Етрополе, Софийска област

3726-МИ/НР /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Тервел, област Добрич

3725-МИ/НР /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Лом, област Монтана

3724-МИ /

ОТНОСНО: публикуване на числовите данни от екземплярите от протоколите на секционните избирателни комисии в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от новите избори за общински съветници и от новите и частични избори за кметове на 2 октомври 2016 г.

3723-ПВР /

ОТНОСНО: отказ за регистриране на кандидатска листа за президент и вицепрезидент на републиката, издигнати от инициативен комитет, представляван от Теменужка Любенова Уручева, за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 6 ноември 2016 г.

3722-ПВР /

ОТНОСНО: регистриране на кандидатска листа за президент и вицепрезидент на републиката, издигнати от инициативен комитет, представляван от Исай Величков Пешев, за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 6 ноември 2016 г.

3721-ПВР /

ОТНОСНО: регистриране на кандидатска листа за президент и вицепрезидент на републиката, издигнати от инициативен комитет, представляван от Светла Бригова Аспарухова, за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 6 ноември 2016 г.

3720-ПВР /

ОТНОСНО: регистриране на кандидатска листа за президент и вицепрезидент на републиката, издигнати от инициативен комитет, представляван от Ленко Георгиев Панайотов, за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 6 ноември 2016 г.

3719-ПВР /

ОТНОСНО: регистриране на кандидатска листа за президент и вицепрезидент на републиката, издигнати от инициативен комитет, представляван от Огнян Славчев Цветков, за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 6 ноември 2016 г.

3718-ПВР/НР /

ОТНОСНО: условията и реда за участие на представители на партии, коалиции и инициативни комитети в изборите за президент и вицепрезидент на републиката и в националния референдум на 6 ноември 2016 г.

3717-ПВР/НР /

ОТНОСНО: възлагане на компютърна обработка на данните в РИК и ЦИК от гласуването и издаването на бюлетини на ЦИК с технически носители за резултатите от гласуването в изборите за президент и вицепрезидент на републиката и на националния референдум на 6 ноември 2016 г.

3716-ПВР /

ОТНОСНО: регистриране на кандидатска листа за президент и вицепрезидент на републиката, издигнати от инициативен комитет, представляван от Виторио Бисеров Миланов, за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 6 ноември 2016 г.

3715-ПВР /

ОТНОСНО: регистриране на кандидатска листа за президент и вицепрезидент на републиката, издигнати от коалиция „РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК“ в изборите на 6 ноември 2016 г.

3714-ПВР /

ОТНОСНО: регистриране на кандидатска листа за президент и вицепрезидент на републиката, издигнати от инициативен комитет, представляван от Николай Тошков Енчев, за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 6 ноември 2016 г.

3713-ПВР /

ОТНОСНО: регистриране на кандидатска листа за президент и вицепрезидент на републиката, издигнати от инициативен комитет, представляван от Иван Иванов Стамболиев, за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 6 ноември 2016 г.

№ 3712-ПВР /

ОТНОСНО: регистриране на кандидатска листа за президент и вицепрезидент на републиката, издигнати от инициативен комитет, представляван от Валентин Асенов Николов, за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 6 ноември 2016 г.

Календар

Решения

  • № 3025-ЕП / 15.03.2024

    относно: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България през юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България“

  • № 3024-МИ / 15.03.2024

    относно: промяна в състава на ОИК – Омуртаг, област Търговище

  • № 3023-МИ / 15.03.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Брусарци, област Монтана

  • всички решения