Решения за назначаване на РИК | Решения за назначаване на ОИК

616-МИ /

ОТНОСНО: определяне на възнагражденията на членовете на ОИК и на специалистите към ОИК за произвеждане на изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.

615-МИ /

ОТНОСНО: утвърждаване образци на изборни книжа за произвеждане на изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.

614-МИ/НР /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Павел баня

613-ЕП /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатанo помещение в община Съединение, област Пловдив, в което се съхраняват изборни книжа и материали от изборите за членове на Европейския парламент от Република България през 2014 г.

612-НР/ПВР/НС /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатанo помещение в община Левски, област Плевен, в което се съхраняват изборни книжа и материали от изборите за национален референдум през 2016 г., от изборите за президент и вицепрезидент през 2016 г. и от изборите за народни представители през 2017 г

611-ЕП /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатанo помещение в община Руен, област Бургас, в което се съхраняват изборни книжа и материали от изборите за членове на Европейския парламент от Република България през 2014 г. и през 2019 г.

610-ЕП /

ОТНОСНО: налагане на административно наказание на Николай Стефанов Андреев, в качеството му на управител на „Нова Броудкастинг Груп“ ЕООД (универсален правоприемник на „Нова Броудкастинг Груп“ ЕАД), за нарушение на изискването на чл. 183, ал. 2, от Изборния кодекс

609-ЕП /

ОТНОСНО: налагане на административно наказание на Вяра Константинова Анкова, в качеството й на управител на „Нова Броудкастинг Груп“ ЕООД (универсален правоприемник на „Нова Броудкастинг Груп“ ЕАД), за нарушение на изискването на чл. 183, ал. 2, от Изборния кодекс

608-МИ /

ОТНОСНО: утвърждаване на образци на отличителни знаци на членовете на СИК в изборния ден в изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.

607-МИ /

ОТНОСНО: утвърждаване на образци на указателни табели и табла за ОИК и СИК, образци на отличителни знаци на застъпници, наблюдатели, анкетьори и представители на партии, коалиции, местни коалиции и инициативни комитети при произвеждане на изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.

606-МИ /

ОТНОСНО: условията и реда за изработването, доставката и съхранението на изборните книжа и материали при произвеждане на изборите за общински съветници и за кметове, насрочени на 27 октомври 2019 г.

605-МИ /

ОТНОСНО: реда за проверка на списъците с избиратели, подкрепящи регистрацията на партиите и коалициите за участие в изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.

604-МИ /

ОТНОСНО: жребий при попълване съставите на ОИК

603-МИ /

ОТНОСНО: поправка на техническа грешка в Решение № 600-МИ от 9 август 2019 г. на ЦИК за провеждане на консултации при кметовете на общини за определяне съставите на общинските избирателни комисии и назначаването им за произвеждане на изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.

602-ЕП /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатанo помещение в община Кричим, област Пловдив, в което се съхраняват изборни книжа и материали от изборите за членове на Европейския парламент от Република България през 2014 г.

601-ЕП/ПВР/НР /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатанo помещение в община Смядово, област Шумен, в което се съхраняват изборни книжа и материали от изборите за членове на Европейския парламент от Република България през 2014 г. и през 2019 г., от изборите за президент и вицепрезидент през 2016 г., от национален референдум през 2016 г.

600-МИ /

ОТНОСНО: провеждане на консултации при кметовете на общини за определяне съставите на общинските избирателни комисии и назначаването им за произвеждане на изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.

599-НС /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатано помещение в община Угърчин, област Ловеч, в което се съхраняват изборни книжа и материали от произведените избори за народни представители през 2014 г.

598-ЕП/НР /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатано помещение в община Угърчин, област Ловеч, в което се съхраняват изборни книжа и материали от произведения национален референдум през 2013 г. и от изборите за членове на Европейски парламент през 2014 г.

597-ЕП /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатано помещение в район „Приморски“, община Варна, в което се съхраняват изборни книжа и материали от произведените избори за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

Календар

Решения

  • № 3025-ЕП / 15.03.2024

    относно: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България през юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България“

  • № 3024-МИ / 15.03.2024

    относно: промяна в състава на ОИК – Омуртаг, област Търговище

  • № 3023-МИ / 15.03.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Брусарци, област Монтана

  • всички решения