Решения за назначаване на РИК | Решения за назначаване на ОИК

190-ЕП /

ОТНОСНО: регистрация на сдружение „ФЕДЕРАЦИЯ НА НЕЗАВИСИМИТЕ СТУДЕНТСКИ ДРУЖЕСТВА“ за участие с наблюдатели в изборите за членове на Европейския парламент от Република България

189 /

ОТНОСНО: допълване състава на Обществения съвет

188-ЕП /

ОТНОСНО: регистрация на ”АСОЦИАЦИЯ ЗА РЕИНТЕГРАЦИЯ НА ОСЪДЕНИ ЛИЦА“ за участие с наблюдатели в изборите за членове на Европейския парламент от Република България

187-ЕП /

ОТНОСНО: поправка на техническа грешка в Решение № 100-ЕП от 8 април 2014 г. за регистрация на коалиция „КОД – Антония Първанова, Илиана Раева – ОБ, НДСВ, СДП“ за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г.

186-ЕП /

ОТНОСНО: регистрация на независим кандидат за член на Европейския парламент от Република България, издигнат от Инициативен комитет, за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г.

185-ЕП /

ОТНОСНО: поправка на техническа грешка в Решение № 90-ЕП от 7 април 2014 г. за регистрация на политическа партия „ГЕРБ“ за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г.

184-ПВР/МИ /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Варна, област Варна

183-ЕП /

ОТНОСНО: определяне на технически изисквания към апаратната и програмна част на електронната система за експериментално машинно гласуване

182-ПВР/МИ /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Плевен, област Плевен

181-ЕП /

ОТНОСНО: регистрация на кандидатска листа за членове на Европейския парламент от Република България, издигнати от партия „БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНО-ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ“ за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г.

180-ЕП /

ОТНОСНО: определяне на вида, цвета и размера на торбите, в които се поставят за съхранение изборните книжа и материали, и вида и размера на кутиите за поставяне на отрязъците с номерата на бюлетините при гласуването за произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г.

179-ЕП /

ОТНОСНО: поправка на техническа грешка в Решение № 75-ЕП от 4 април 2014 г. за назначаване на Районна избирателна комисия в Двадесет и първи район – Сливенски, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г.

178-ЕП /

ОТНОСНО: регистрация на кандидатска листа за членове на Европейския парламент от Република България, издигнати от партия „СИНЬО ЕДИНСТВО“ за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г.

177-ЕП /

ОТНОСНО: регистрация на кандидатска листа за членове на Европейския парламент от Република България, издигнати от коалиция „АБВ – АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ“ за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г.

176-ЕП /

ОТНОСНО: секция за гласуване с подвижна избирателна кутия

175-ЕП /

ОТНОСНО: регистрация на кандидатска листа за членове на Европейския парламент от Република България, издигнати от коалиция „КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ“ за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г.

174-ЕП /

ОТНОСНО: изменение и допълнение на Решение № 40-ЕП от 2 април 2014 г.

173-ЕП /

ОТНОСНО: приемане на образец на удостоверения от Районна избирателна комисия за назначаване на членове на секционни избирателни комисии/ПСИК в страната за изборите за членове на Европейския парламент от Република България.

172-ЕП /

ОТНОСНО: регистрация на „АСОЦИАЦИЯ НА МЛАДИТЕ ЮРИСТИ“ за участие с наблюдатели в изборите за членове на Европейския парламент от Република България

171-ЕП /

ОТНОСНО: регистрация на сдружение „АКТИВНО ОБЩЕСТВО“ за участие с наблюдатели в изборите за членове на Европейския парламент от Република България

Календар

Решения

  • № 3025-ЕП / 15.03.2024

    относно: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България през юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България“

  • № 3024-МИ / 15.03.2024

    относно: промяна в състава на ОИК – Омуртаг, област Търговище

  • № 3023-МИ / 15.03.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Брусарци, област Монтана

  • всички решения