Решения за назначаване на РИК | Решения за назначаване на ОИК

55-ЕП /

ОТНОСНО: назначаване на Районна избирателна комисия в Седемнадесети район – Пловдивски, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

54-ЕП /

ОТНОСНО: назначаване на Районна избирателна комисия в Шестнадесети район – Пловдив, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

53-ЕП /

ОТНОСНО: условия, ред и срокове за конкурс за определяне на изпълнител, на когото да бъде възложена компютърната обработка на данните в РИК и ЦИК от гласуването и издаването на Бюлетин на ЦИК с технически носител за резултатите от изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

52-ЕП /

ОТНОСНО: утвърждаване на образци на указателни табели и табла за РИК и СИК, образци на отличителни знаци на застъпници, наблюдатели, анкетьори и представители на партии, коалиции и инициативни комитети при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

51-ЕП /

ОТНОСНО: условията и реда за изработването, доставката и съхранението на изборните книжа и материали при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

50-ЕП /

ОТНОСНО: единната номерация и начина на защита на удостоверенията за гласуване на друго място в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

49-ЕП /

ОТНОСНО: назначаване на Районна избирателна комисия в Двадесет и пети район – София, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

48-ЕП /

ОТНОСНО: назначаване на Районна избирателна комисия в Двадесет и четвърти район – София, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

47-ЕП /

ОТНОСНО: назначаване на Районна избирателна комисия в Двадесет и трети район – София, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

46-ЕП /

ОТНОСНО: назначаване на Районна избирателна комисия в Двадесет и осми район – Търговищки, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

45-ЕП /

ОТНОСНО: назначаване на Районна избирателна комисия в Двадесет и шести район – Софийски, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

44-ЕП /

ОТНОСНО: назначаване на Районна избирателна комисия в Трети район – Варненски, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

43-ЕП /

ОТНОСНО: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Наемане на 3 000 специализирани устройства с инсталиран софтуер за електронно машинно гласуване, както и логистично осигуряване и обслужване на специализираните устройства до секционните избирателни комисии в страната, обучение на персонал за работа с устройствата за произвеждане на избори за членове на Европейски парламент от Република България на 26.05.2019 г.“.

42-ЕП /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – София-град

41-ЕП /

ОТНОСНО: регистрация на инициативни комитети в Централната избирателна комисия за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

40-ЕП /

ОТНОСНО: приемане на образец на електронен публичен регистър на жалбите и сигналите, подадени до районната избирателна комисия, постановените по тях решения, и указания за комплектуване на преписките по жалбите срещу решенията на РИК

39-ЕП /

ОТНОСНО: реда за свикване на заседания и начина на приемане на решения и обявяването им от районните избирателни комисии в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

38-ЕП /

ОТНОСНО: определяне на образец на печатите на комисиите по чл. 287, ал. 7 от Изборния кодекс

37-ЕП /

ОТНОСНО: реквизити и начин на защита на печатите на районните, секционните и подвижните секционни избирателни комисии в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

36-ЕП /

ОТНОСНО: определяне формата и структурирания електронен вид на списъците на избирателите, подкрепящи регистрацията на независим кандидат за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

Календар

Решения

  • № 3025-ЕП / 15.03.2024

    относно: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България през юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България“

  • № 3024-МИ / 15.03.2024

    относно: промяна в състава на ОИК – Омуртаг, област Търговище

  • № 3023-МИ / 15.03.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Брусарци, област Монтана

  • всички решения