Решения за назначаване на РИК | Решения за назначаване на ОИК

265-НС /

ОТНОСНО: откриване на процедура на договаряне без предварително обявление за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Доставка на 1637 (хиляда шестстотин тридесет и седем) специализирани устройства за електронно машинно гласуване (СУЕМГ), А-4 Модел 517, произведени от Смартматик Интернешънъл холдинг Б.В., с инсталиран системен и приложен софтуер, в комплект с батерии и удължители за електрозахранване, 19 500 (деветнадесет хиляди и петстотин) смарткарти, ведно със софтуерните лицензи за системния и приложен софтуер, както и 3-то ниво отдалечени софтуерни консултации по модифициране на приложението, обучение, документация и процедури за специалисти-разработчици с цел придобиване на способност за автономно управление и модифициране на софтуера за всякакъв вид избори, предвидени в Изборния кодекс (ИК), без намеса на доставчика и производителя, включително транспорт и застраховка на СУЕМГ до гр. София в склад за съхранение с адрес: гр. София, ул. „Подп. Васил Златарев“ № 44А, „Карго Партнер“ ЕООД, съгласно техническата спецификация и условията на договора“

264-НС /

ОТНОСНО: откриване на процедура „пряко договаряне“ за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Преработка на наличните аудио-визуални произведения (клипове), лого „ИЗБИРАШ ТИ“ и иконографика с акцент върху машинното гласуване и актуализиране на статични банери за разяснителната кампания на Централната избирателна комисия за изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.”

263-НС /

ОТНОСНО: жалба от Владислава Тошева Лакова – упълномощен представител на коалиция „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ - ОБЕДИНЕНИЕ“, срещу решение № 54-НС от 14.06.2021 г. на РИК в Шести изборен район – Врачански

262-НС /

ОТНОСНО: нарушение на чл. 205, ал. 1 и 2 ИК, извършено от доставчика на медийни услуги Българска свободна медия ЕООД

261 -НС /

ОТНОСНО: жалба от ПП „ДПС“, представлявана от Мустафа Карадайъ, чрез пълномощника Берол Ахмед Али, срещу решение № 56-НС от 14.06.2021 г. на РИК 08 – Добрич

260-НС /

ОТНОСНО: условията и реда за извършване на допитвания до общественото мнение, социологически проучвания и проучвания „на изхода“ в изборния ден и регистрация на организациите, които ги извършват, за изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.

259-НС /

ОТНОСНО: искане да бъдат регистрирани като международни наблюдатели представители на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ), за участие в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.

258-НС /

ОТНОСНО: регистрация на Сдружение Национална младежка мрежа за участие с наблюдатели в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.

257-НС /

ОТНОСНО: регистрация на сдружение „Аз обичам Пловдив“ за участие с наблюдатели в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.

256-НС /

ОТНОСНО: регистрация на сдружение „Организация за подкрепа и закрила“ за участие с наблюдатели в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.

255 -НС /

ОТНОСНО: назначаване на СИК на територията на община Тутракан в Двадесети изборен район – Силистренски, за произвеждане на изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.

254 -НС /

ОТНОСНО: назначаване на съставите на секционните избирателни комисии (СИК) за изборите за народни представители на 11.07.2021 г. в община Плевен, област Плевен

253-НС /

ОТНОСНО: определяне местата в държавите, в които ще се образуват избирателни секции извън страната, и броя на избирателните секции във всяко място при произвеждане на изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.

252-НС /

ОТНОСНО: отказ за регистрация на сдружение „НЕЗАВИСИМО ТРАКИЙСКО СДРУЖЕНИЕ ДОГАН ХИСАР“ за участие с наблюдатели в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.

251-НС /

ОТНОСНО: регистрация на наблюдатели от сдружение „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ“ за участие в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.

250-НС /

ОТНОСНО: регистрация на наблюдатели от сдружение „Гражданска инициатива за свободни и демократични избори“ (ГИСДИ) за участие в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.

249-НС /

ОТНОСНО: регистрация на наблюдатели от сдружение „Институт за развитие на публичната среда“ за участие в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.

248-НС /

ОТНОСНО: регистрация на наблюдатели от сдружение „Институт за социална интеграция“ за участие в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.

247-МИ /

ОТНОСНО: гласуване на избиратели, поставени под задължителна карантина или задължителна изолация съгласно Закона за здравето, с подвижна избирателна кутия в нови и частични избори

246-НС /

ОТНОСНО: откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка чрез договаряне без предварително обявление с предмет „Изработка и доставка на хартиени бюлетини за гласуване в изборите за народни представители на 11 юли 2021 г.“

Календар

Решения

  • № 3025-ЕП / 15.03.2024

    относно: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България през юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България“

  • № 3024-МИ / 15.03.2024

    относно: промяна в състава на ОИК – Омуртаг, област Търговище

  • № 3023-МИ / 15.03.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Брусарци, област Монтана

  • всички решения