Решения за назначаване на РИК | Решения за назначаване на ОИК

3431-МИ/НР /

ОТНОСНО: освобождаване на член на ОИК – Хитрино

3430-НР /

ОТНОСНО: поправка на технически грешки в хронограмата за националния референдум на 6 ноември 2016 г., приета с Решение № 3397-НР от 17 август 2016 г. на ЦИК

3429-ПВР/НР /

ОТНОСНО: утвърждаване образци на изборни книжа за произвеждане на избори за президент и вицепрезидент на републиката и образци на общи изборни книжа при произвеждане едновременно на избори за президент и вицепрезидент на републиката и на национален референдум на 6 ноември 2016 г.

3428-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“ за участие в частичните избори за кмет на кметство Тракиец, община Хасково, област Хасково, и за кмет на кметство Криво поле, община Хасково, област Хасково, насрочени на 2 октомври 2016 г.

3427-ПВР/НР /

ОТНОСНО: назначаване на районните избирателни комисии за произвеждане на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и на националния референдум на 6 ноември 2016 г.

3426-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „АТАКА“ за участие в частичните избори за кмет на кметство Владо Тричков, община Своге, Софийска област, за кмет на кметство Свидня, община Своге, Софийска област, за кмет на кметство Загорско, община Момчилград, област Кърджали; за кмет на кметство Петлино, община Кърджали, област Кърджали, и за кмет на кметство Калоянци, община Кърджали, област Кърджали, насрочени на 2 октомври 2016 г.

3425-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия ПАРТИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ за участие в частичните избори за кмет на кметство Владо Тричков, община Своге, Софийска област, и за кмет на кметство Свидня, община Своге, Софийска област, насрочени на 2 октомври 2016 г.

3424-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ за участие в частичните избори за кмет на кметство Градево, община Симитли, област Благоевград, насрочени на 2 октомври 2016 г.

3423-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „ГЕРБ“ за участие в частичните избори за кмет на кметство Тракиец, община Хасково, област Хасково, и за кмет на кметство Криво поле, община Хасково, област Хасково, насрочени на 2 октомври 2016 г.

3422-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ“ за участие в частичните избори за кмет на кметство Тракиец, община Хасково, област Хасково, и за кмет на кметство Криво Поле, община Хасково, област Хасково, насрочени на 2 октомври 2016 г.

3421-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „АБВ /АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ/“ за участие в частичните избори за кмет на кметство Тракиец, община Хасково, област Хасково и за кмет на кметство Криво поле, община Хасково, област Хасково, насрочени на 2 октомври 2016 г.

3420-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „НОВА АЛТЕРНАТИВА“ за участие в частичните избори за кмет на кметство Лиляч, община Невестино, област Кюстендил; за кмет на кметство Загорско, община Момчилград, област Кърджали; за кмет на кметство Градево, община Симитли, област Благоевград; за кмет на кметство Синьо бърдо, община Роман, област Враца; за кмет на кметство Добруша, община Криводол, област Враца; за кмет на кметство Петлино, община Кърджали, област Кърджали; за кмет на кметство Калоянци, община Кърджали, област Кърджали; за кмет на кметство Баба Тонка, община Попово, област Търговище; за кмет на кметство Станево, община Лом, област Монтана; за кмет на кметство Капитановци, община Видин, област Видин; за кмет на кметство Владо Тричков, община Своге, Софийска област; за кмет на кметство Свидня, община Своге, Софийска област; за кмет на кметство Тракиец, община Хасково, област Хасково; за кмет на кметство Криво поле, община Хасково, област Хасково, и за кмет община Главиница, област Силистра; насрочени на 2 октомври 2016 г.

3419-ПВР/МИ /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатано помещение в областна администрация Бургас, в което се съхраняват изборни книжа и материали от произведените избори за народни представители на 25 юни 2005 г., за членове на Европейския парламент от Република България на 7 юни 2009 г., за народни представители на 5 юли 2009 г., за общински съветници и кметове и за президент и вицепрезидент на републиката на 23 и 30 октомври 2011 г., за народни представители на 12 май 2013 г. и за народни представители на 5 октомври 2014 г., за предаване на изборните книжа на ТД „Държавен архив“ – Бургас

3418-ПВР/НР /

ОТНОСНО: единна номерация на избирателните секции в Република България за изборите за президент и вицепрезидент на републиката и национален референдум на 6 ноември 2016 г.

3417-МИ /

ОТНОСНО: приложимите решения на Централната избирателна комисия при произвеждане на нови и частични избори за кметове, насрочени на 2 октомври 2016 г. с укази на президента на републиката, обнародвани след 26 май 2016 г.

3416-МИ /

ОТНОСНО: изменение и допълнение на Решение № 2095-МИ от 10 септември 2015 г. на ЦИК за условията и реда за провеждане на предизборна агитация в изборите за общински съветници и за кметове на 25 октомври 2015 г.

3415-МИ/НР /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Невестино, област Кюстендил

3414-МИ/НР /

ОТНОСНО: промени в ОИК – Дупница

3413-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН ЦЕНТЪР“ - БДЦ за участие в частичните избори за кмет на кметство Свидня, община Своге, Софийска област, и за кмет на кметство Владо Тричков, община Своге, Софийска област, насрочени на 2 октомври 2016 г.

3412-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „АБВ /АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ/“ за участие в частичните избори за кмет на община Главиница, област Силистра; за кмет на кметство Лиляч, община Невестино, област Кюстендил; за кмет на кметство Загорско, община Момчилград, област Кърджали; за кмет на кметство Градево, община Симитли, област Благоевград; за кмет на кметство Синьо бърдо, община Роман, област Враца; за кмет на кметство Добруша, община Криводол, област Враца; за кмет на кметство Петлино, община Кърджали, област Кърджали; за кмет на кметство Калоянци, община Кърджали, област Кърджали; за кмет на кметство Баба Тонка, община Попово, област Търговище; за кмет на кметство Станево, община Лом, област Монтана; за кмет на кметство Капитановци, община Видин, област Видин; за кмет на кметство Владо Тричков, община Своге, Софийска област, и за кмет на кметство Свидня, община Своге, Софийска област, насрочени на 2 октомври 2016 г.

Календар

Решения

  • № 3025-ЕП / 15.03.2024

    относно: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България през юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България“

  • № 3024-МИ / 15.03.2024

    относно: промяна в състава на ОИК – Омуртаг, област Търговище

  • № 3023-МИ / 15.03.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Брусарци, област Монтана

  • всички решения