Решения за назначаване на РИК | Решения за назначаване на ОИК

545-ПВР/НС /

ОТНОСНО: регистрация в ЦИК на партии и коалиции за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката и/или в изборите за народни представители на 14 ноември 2021 г.

544-ПВР/НС /

ОТНОСНО: условията и реда за изработването, доставката и съхранението на изборните книжа и материали при произвеждане на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г.

543-МИ /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Калояново, област Пловдив

542-ПВР/НС /

ОТНОСНО: определяне на възнагражденията на членовете на РИК и СИК/ПСИК и специалистите към РИК за произвеждане на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и на изборите за народни представители на 14 ноември 2021 г.

541-ПВР/НС /

ОТНОСНО: определяне формата и структурирания електронен вид на списъците на избирателите, подкрепящи регистрацията на партия или коалиция за участие в изборите за президент и вицепрезидент на републиката и/или за народни представители на 14 ноември 2021 г.

540-ПВР/НС /

ОТНОСНО: жребий при попълване съставите на РИК

539-ПВР/НС /

ОТНОСНО: провеждане на консултации при областните управители за определяне съставите на районните избирателни комисии и назначаването им за произвеждане на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г.

538-ПВР/НС /

ОТНОСНО: утвърждаване на образци на изборни книжа за произвеждане на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители за Народно събрание на 14 ноември 2021 г.

537-ПВР/НС /

ОТНОСНО: приемане на хронограма за изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г.

536-МИ /

ОТНОСНО: назначаване на състав на секционна избирателна комисия (СИК) за произвеждане на частичния избор за кмет на кметство село Церово, община Благоевград, насрочен на 03.10.2021 г.

535 /

ОТНОСНО: заявление за предоставяне на достъп до обществена информация

534-МИ /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Калояново, област Пловдив

533-МИ /

ОТНОСНО: предложение до президента на Република България за насрочване на частичен избор за кмет на кметство Чернооки, община Крумовград, област Кърджали

532-МР /

ОТНОСНО: жалба от Неделчо Костадинов Неделчев срещу Решение № 314-МР от 30.08.2021 г. на ОИК – Шумен, за назначаване на съставите на секционни избирателни комисии за произвеждане на местен референдум в с. Мадара

531-МИ /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Левски, област Плевен

530-ПВР /

ОТНОСНО: приемане на хронограма за изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 14 ноември 2021 г.

529-МИ /

ОТНОСНО: определяне на условията и реда за машинно гласуване при произвеждане на частичните избори на 3 октомври 2021 г.

528-МИ /

ОТНОСНО: промени в състава на ОИК – Казанлък, област Стара Загора

527-МИ /

ОТНОСНО: гласуване на избиратели, поставени под задължителна карантина или задължителна изолация съгласно Закона за здравето, с подвижна избирателна кутия в нови и частични избори

526-МИ /

ОТНОСНО: организация на гласуването в условията на извънредна епидемична обстановка във връзка с Covid-19 в частични избори за кметове на 3 октомври 2021 г.

Календар

Решения

  • № 3025-ЕП / 15.03.2024

    относно: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България през юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България“

  • № 3024-МИ / 15.03.2024

    относно: промяна в състава на ОИК – Омуртаг, област Търговище

  • № 3023-МИ / 15.03.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Брусарци, област Монтана

  • всички решения