Решения за назначаване на РИК | Решения за назначаване на ОИК

830-НС /

ОТНОСНО: промяна в състава на Районна избирателна комисия в Десети изборен район – Кюстендилски

829-НС /

ОТНОСНО: промяна в състава на Районна избирателна комисия в Двадесет и първи изборен район – Сливенски

828-НС /

ОТНОСНО: регистрация на наблюдатели от сдружение „ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА ЗА СВОБОДНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ“ за участие в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

827-НС /

ОТНОСНО: поправка на техническа грешка в Решение № 823-НС от 2 септември 2014 г. на ЦИК относно определяне структурата на уникалния 5-цифрен номер по т. 1 и 3 от раздел ІІ на Решение № 664-НС от 8 август 2014 г.

826-НС /

ОТНОСНО: опаковане и предаване на бюлетините, избирателните списъци, протоколите на СИК за отчитане на изборните резултати и другите книжа и материали от изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г. от СИК/ПСИК на РИК и от СИК/ПСИК на общинските администрации и съхранение на книжата и материалите до следващите избори за народни представители

825-МИ /

ОТНОСНО: определяне размера на възнаграждението за извършване на компютърна обработка в ОИК на протоколите на СИК за резултатите от провежданите частични избори за кмет на кметство Джулюница, община Лясковец, област Велико Търново, за кмет на кметство Средище, община Кайнарджа, област Силистра, за кмет на кметство Партизанин, община Братя Даскалови, област Стара Загора, за кмет на кметство Полена, община Симитли, област Благоевград, за кмет на кметство Вардун, община Търговище, област Търговище, за кмет на кметство Руец, община Търговище, област Търговище, за кмет на кметство Победа, община Долна Митрополия, област Плевен, за кмет на кметство Стефаново, община Радомир, област Перник, за кмет на кметство Гагово, община Попово, област Търговище, за кмет на кметство Ракево, община Криводол , област Враца, за кмет на кметство Горно Кирково, община Кирково, област Кърджали и за кмет на община Копривщица, област Софийска, на 12 октомври 2014 г.

824-НС /

ОТНОСНО: промяна в състава на Районна избирателна комисия в Двадесети изборен район – Силистренски

823-НС /

ОТНОСНО: определяне структурата на уникалния 5-цифрен номер по т. 1 и 3 от раздел ІІ на Решение № 664-НС от 8 август 2014 г.

822-НС /

ОТНОСНО: одобряване на споразумение, подписано от генералния директор на БНТ и упълномощени представители на партиите и коалициите, регистрирани за участие в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

821-НС /

ОТНОСНО: определяне чрез жребий на реда за представяне на кандидатите, регистрирани от партии и коалиции в различните форми на предизборна кампания по БНТ и БНР в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

820-НС /

ОТНОСНО: определяне чрез жребий на поредните номера в бюлетината на партиите и коалициите, регистрирани в Централната избирателна комисия в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

819 /

ОТНОСНО: допълване състава на Обществения съвет към ЦИК

818 /

ОТНОСНО: одобрение на промени в Правилата за дейността на Обществения съвет към Централната избирателна комисия

817-НС /

ОТНОСНО: жалба от Тошко Методиев Въртинков срещу Решение № 23-НС от 21.08.2014 г. на РИК в Дванадесети изборен район – Монтана

816-НС /

ОТНОСНО: жалба от Тодор Георгиев Бойчев срещу решение № 14 от 28.08.2014 г. на РИК - Хасково

815-НС /

ОТНОСНО: регистрация на наблюдатели от сдружение „ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА ЗА СВОБОДНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ“ за участие в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

814-НС /

ОТНОСНО: заявление за регистрация на Сдружение „План БГ“ за участие с наблюдатели в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

813-ПВР/МИ /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Радомир

812-НС /

ОТНОСНО: определяне на технически изисквания към апаратната и програмна част на електронната система за експериментално машинно гласуване в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г.

811-НС /

ОТНОСНО: промяна в състава на Районна избирателна комисия в Шестнадесети изборен район – Пловдив

Календар

Решения

  • № 3025-ЕП / 15.03.2024

    относно: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България през юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България“

  • № 3024-МИ / 15.03.2024

    относно: промяна в състава на ОИК – Омуртаг, област Търговище

  • № 3023-МИ / 15.03.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Брусарци, област Монтана

  • всички решения