Решения за назначаване на РИК | Решения за назначаване на ОИК

3288-МИ /

ОТНОСНО: промени в състава на ОИК – Разлог, област Благоевград

3287-ЕП/НС /

ОТНОСНО: регистрация на сдружение „ПАМЕТ“ за участие с наблюдатели в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3286-ЕП /

ОТНОСНО: заличаване на регистрацията на кандидат от листата на партия „ЗЕЛЕНО ДВИЖЕНИЕ“ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 9 юни 2024 г.

3285-НС /

ОТНОСНО: заличаване на регистрацията на Радко Иванчев Радев – кандидат за народен представител от листата на партия „ВЕЛИЧИЕ“ в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г.

3284-МИ /

ОТНОСНО: обществена поръчка за сключване на рамкови споразумения при състезателна процедура с договаряне със следния предмет:
„Дейности по осигуряване на машинното гласуване в страната в нови и частични избори за кметове и при евентуален втори тур за кметове, и в новите избори за общински съветници за периода от сключване на рамковото споразумение до 30 юни 2025 г. (включително), съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции, както следва:
Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ.
Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден.“

3283-ЕП/НС /

ОТНОСНО: регистрация на сдружение „ФЕДЕРАЦИЯ НА НЕЗАВИСИМИТЕ СТУДЕНТСКИ ДРУЖЕСТВА“ за участие с наблюдатели в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3282-ЕП/НС /

ОТНОСНО: регистрация на сдружение „ЗОНА ЗА ТРАНСАТЛАНТИЧЕСКИ ПРОСПЕРИТЕТ – НАБЛЮДАТЕЛНА МИСИЯ, БЪЛГАРИЯ“ за участие с наблюдатели в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3281-МИ /

ОТНОСНО: предложение до президента на Република България за насрочване на частичен избор за кмет на кметство Висока поляна, община Хитрино, област Шумен

3280-ЕП/НС /

ОТНОСНО: условията и реда за участие на застъпници на кандидатски листи на партии, коалиции и инициативни комитети в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3279-ЕП/НС /

ОТНОСНО: условията и реда за изработването, доставката и съхранението на изборните книжа и материали при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители, насрочени на 9 юни 2024 г.

3278-ЕП /

ОТНОСНО: регистрация на кандидат в листата на партия „ЕДИНЕНИЕ“ за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 9 юни 2024 г.

3277-НС /

ОТНОСНО: обявяване за недействителна регистрацията на Красимир Костов Костов като кандидат за народен представител в Двадесет и четвърти изборен район – София, предложен от коалиция „СОЛИДАРНА БЪЛГАРИЯ“ в изборите на 9 юни 2024 г.

3276-НС /

ОТНОСНО: обявяване за недействителна регистрацията на Станислав Емилов Сашев като кандидат за народен представител в Шести изборен район – Врачански, предложен от партия „НАРОДНА ПАРТИЯ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА“ в изборите на 9 юни 2024 г.

3275-ЕП/НС /

ОТНОСНО: определяне на вида, цвета и размера на чувалите (торбите), в които се поставят за съхранение изборните книжа и материали, и вида и размера на кутиите за поставяне на отрязъците с номерата на бюлетините при гласуването в изборите за членове на Европейски парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3274-НС /

ОТНОСНО: обявяване на Ивайло Ангелов Иванов за народен представител в Тринадесети изборен район – Пазарджишки, в 49-то Народно събрание

3273-ЕП/НС /

ОТНОСНО: определяне на възнагражденията на членовете на СИК извън страната за произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3272-МИ /

ОТНОСНО: промени в състава на ОИК – Марица, област Пловдив

3271-МИ /

ОТНОСНО: промени в състава на ОИК – Панагюрище, област Пазарджик

3270-МИ /

ОТНОСНО: промени в състава на ОИК – Бойчиновци, област Монтана

3269-ЕП/НС /

ОТНОСНО: промяна в състава на Районна избирателна комисия в Дванадесети изборен район – Монтана

Календар

Решения

  • № 3488-ЕП/НС / 18.06.2024

    относно: жалба от Малина Маринова Найденова – заместник-председател на РИК – 23 – София, срещу решение № 175-ЕП/НС от 13.06.2024 г. на РИК 23 – София

  • № 3487-МИ / 18.06.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Царево, област Бургас

  • № 3486-МИ / 18.06.2024

    относно: предложение до президента на Република България за насрочване на частичен избор за кмет на кметство Коиловци, община Плевен, област Плевен

  • всички решения