Решения за назначаване на РИК | Решения за назначаване на ОИК

3062-ЕП/НС /

ОТНОСНО: реда за проверка на списъците с избиратели, подкрепящи регистрацията на партии и коалиции за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и/или за народни представители на 9 юни 2024 г.

3061-ЕП/НС /

ОТНОСНО: изисквания към организацията и технологията на компютърната обработка на данните от гласуването и издаването на Бюлетин на ЦИК за резултатите, включително от машинното гласуване, от изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3060-ЕП/НС /

ОТНОСНО: реквизити и начин на защита на печатите на районните, секционните и подвижните секционни избирателни комисии в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3059-ЕП/НС /

ОТНОСНО: определяне на образец на печатите на комисиите по чл. 287, ал. 7 от Изборния кодекс в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3058-ЕП/НС /

ОТНОСНО: утвърждаване на образци на указателни табели и табла за РИК и СИК, образци на отличителни знаци на застъпници, наблюдатели, анкетьори и представители на партии, коалиции и инициативни комитети в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3057-ЕП/НС /

ОТНОСНО: утвърждаване на образци на отличителни знаци на членовете на СИК в изборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3056-ЕП/НС /

ОТНОСНО: единната номерация на избирателните секции в страната в изборите за членове на Европейски парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3055-ЕП /

ОТНОСНО: обявяване на районите на територията на страната при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 9 юни 2024 г.

3054-МИ /

ОТНОСНО: промени в състава на ОИК – Стамболийски, област Пловдив

3053-ЕП/НС /

ОТНОСНО: определяне на възнагражденията на членовете на РИК и СИК/ПСИК в страната и специалистите към РИК за произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3052-ЕП/НС /

ОТНОСНО: жребий при попълване съставите на РИК

3051-ЕП/НС /

ОТНОСНО: провеждане на консултации при областните управители за определяне съставите на районните избирателни комисии и назначаването им за произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3050-ЕП/НС /

ОТНОСНО: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции:
Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители
Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители“

3049-ЕП /

ОТНОСНО: прекратяване на обществена поръчка „състезателна процедура с договаряне“ с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България през юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции, както следва: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България, Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България“

3048-ЕП/НС /

ОТНОСНО: регистрация на партии и коалиции в Централната избирателна комисия за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и/или в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г.

3047-НС /

ОТНОСНО: определяне формата и структурирания електронен вид на списък на избиратели, подкрепящи регистрацията в районна избирателна комисия на независим кандидат за участие в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г.

3046-ЕП /

ОТНОСНО: определяне формата и структурирания електронен вид на списък на избирателите, подкрепящи регистрацията в Централната избирателна комисия на независим кандидат за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 9 юни 2024 г.

3045-ЕП/НС /

ОТНОСНО: определяне формата и структурирания електронен вид на списък на избирателите, подкрепящи регистрацията в Централната избирателна комисия на партия или коалиция за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и/или за народни представители на 9 юни 2024 г.

3044-ЕП/НС /

ОТНОСНО: утвърждаване образци на изборни книжа за произвеждане на избори за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

3043-ЕП/НС /

ОТНОСНО: приемане на хронограма за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

Календар

Решения

  • № 3122-ЕП/НС / 19.04.2024

    относно: поправка на техническа грешка в Решение № 3103-ЕП/НС от 19 април 2024 г. на ЦИК относно назначаване на Районна избирателна комисия в Петнадесети изборен район – Плевенски, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3121-ЕП/НС / 19.04.2024

    относно: регистрация на партия БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3120-НС / 19.04.2024

    относно: регистрация на кандидатите за народни представители в изборите на 9 юни 2024 г.

  • всички решения