Заседания

Решения

3477-НС /

ОТНОСНО: избрани кандидати за народни представители в два многомандатни изборни района в изборите за Петдесетото Народно събрание

3476-НС /

ОТНОСНО: обявяване списък А и списък Б по чл. 298, ал. 3 от Изборния кодекс

3475-НС /

ОТНОСНО: заявление от Станислав Тодоров Трифонов с искане да не бъде обявен за избран за народен представител от листата на партия „Има такъв народ“ в Петнадесети изборен район – Плевенски, и в Двадесет и пети изборен район – София, в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г.

3474-НС /

ОТНОСНО: заявление от Бедрос Левон Пехливанян с искане да не бъде обявен за избран за народен представител от листата на коалиция „ГЕРБ-СДС“ в Деветнадесети изборен район – Русенски, в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г.

3473-НС /

ОТНОСНО: заявление от Николай Неделчев Юруков с искане да не бъде обявен за избран за народен представител от листата на партия „Движение за права и свободи“ в Двадесет и втори изборен район – Смолянски, в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г.

3472-НС /

ОТНОСНО: заявление от Николай Тонев Колев с искане да не бъде обявен за избран за народен представител от листата на партия „Движение за права и свободи“ в Двадесет и седми изборен район – Старозагорски, в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г.

3471-НС /

ОТНОСНО: заявление от Иса Емин Бесоолу с искане да не бъде обявен за избран за народен представител от листата на партия „Движение за права и свободи“ в Двадесет и седми изборен район – Старозагорски, в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г.

3470-НС /

ОТНОСНО: заявление от Езхар Хасанова Ибрямова-Сеидова с искане да не бъде обявена за избрана за народен представител от листата на партия „Движение за права и свободи“ в Двадесет и осми изборен район – Търговищки, в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г.

3469-ЕП/НС /

ОТНОСНО: заявления от членове на Европейския парламент от Република България, обявени с Решение № 3466-ЕП от 13.06.2024 г. на ЦИК

3468-НС /

ОТНОСНО: обявяване на резултатите от гласуването и разпределението на мандатите в Петдесетото Народно събрание

3467-НС /

ОТНОСНО: въвеждане на данните от протоколите на секционните избирателни комисии в ЦИК, включително от гласуването извън страната, и сравняването им с данните от тези протоколи, въведени в РИК, от изборите за народни представители, произведени на 9 юни 2024 г., и анализ на несъответствията

3466-ЕП /

ОТНОСНО: обявяване на избраните членове на Европейския парламент от Република България

Календар

Решения