Заседания

Решения

5018-МИ/НР /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Лозница, област Разград

5017-ЕП/НС /

ОТНОСНО: искане за отваряне на запечатани помещения в административната сграда на община Нови пазар, област Шумен, в които се съхраняват изборни книжа и материали от произведените избори за членове на Европейския парламент от Република България през 2014 г. и изборите за народни представители през 2017 г.

5016-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „Земеделски народен съюз“ за участие в частичните избори за кмет на кметство Криво поле, община Хасково, област Хасково, за кмет на кметство Лясково, община Добричка, област Добрич, за кмет на кметство Мост, община Кърджали, област Кърджали, за кмет на община Макреш, област Видин, за кмет на кметство Семчиново, община Септември, област Пазарджик, за кмет на кметство Галиче, община Бяла Слатина, област Враца, за кмет на кметство Маломир, община Върбица, област Шумен, за кмет на кметство Миланово, община Велики Преслав, област Шумен, за кмет на кметство Беден, община Девин, област Смолян, и за кмет на община Лозница, област Разград, насрочени на 20 май 2018 г.

Календар

Решения

  • № 3286-ЕП / 10.05.2024

    относно: заличаване на регистрацията на кандидат от листата на партия „ЗЕЛЕНО ДВИЖЕНИЕ“ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 9 юни 2024 г.

  • № 3285-НС / 10.05.2024

    относно: заличаване на регистрацията на Радко Иванчев Радев – кандидат за народен представител от листата на партия „ВЕЛИЧИЕ“ в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3284-МИ / 10.05.2024

    относно: обществена поръчка за сключване на рамкови споразумения при състезателна процедура с договаряне със следния предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в страната в нови и частични избори за кметове и при евентуален втори тур за кметове, и в новите избори за общински съветници за периода от сключване на рамковото споразумение до 30 юни 2025 г. (включително), съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции, както следва: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ. Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден.“

  • всички решения