Централна Избирателна Комисия


РЕШЕНИЕ
№ 1003-МИ
София, 9 септември 2019 г.

ОТНОСНО: поправка на техническа грешка в Решение № 965-МИ от 05.09.2019 г. относно регистрация на коалиция „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“ за участие в изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.

Централната избирателна комисия след извършена служебна справка и постъпило писмо по електронната поща с вх. № МИ-11-10 от 09.09.2019 г. от коалиция „Демократична България – Обединение“ установи, че е допусната техническа грешка в мотивната част на Решение № 965-МИ от 05.09.2019 г., която трябва да бъде отстранена, като абзацът „Заявено е искане за отпечатване наименованието на коалицията в бюлетината като „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“ („Демократи за силна България“ и „Зелено движение“)“, се поправи, както следва: „Заявено е искане за отпечатване наименованието на коалицията в бюлетината като ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ (ДА България, ДСБ, Зелено движение).

На основание чл. 57, ал. 1, т. 1 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

ДОПУСКА поправка на техническа грешка в Решение № 965-МИ от 5 септември 2019 г. на ЦИК, като абзацът вместо „Заявено е искане за отпечатване наименованието на коалицията в бюлетината като „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“ („Демократи за силна България“ и „Зелено движение“)“, следва да се чете „Заявено е искане за отпечатване наименованието на коалицията в бюлетината като „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“ (ДА България, ДСБ, Зелено движение).


Зам.-председател: Таня Йосифова

Секретар: Севинч Солакова

* Публикувано на

Свързани решения:

965-МИ/

Календар

Решения