Централна Избирателна Комисия


РЕШЕНИЕ
№ 834-НС
София, 3 септември 2014 г.

ОТНОСНО: промяна в състава на Районна избирателна комисия в Тридесет и първи изборен район – Ямболски

Постъпило е писмо от РИК в Тридесет и първи изборен район - Ямболски с вх. № НС-05-18 от 02.09.2014 г., с приложено към него предложение от Кръстьо Панайотов Петров - упълномощен представител на ПП „АТАКА", с предложение за промяна в състава на Районна избирателна комисия в Тридесет и първи изборен район - Ямболски. Предлага се на мястото на Марияна Колева Петрова - заместник-председател на комисията, да бъде назначен Недялко Дочев Савов.

Към писмото са приложени: заявление от Марияна Колева Петрова за освобождаването й като заместник-председател на РИК, поради несъвместимост; декларация от по чл. 65, ал. 1 и чл. 66 от ИК от Недялко Дочев Савов; пълномощни - 2 бр.

Предвид изложеното и на основание чл. 57, ал. 1, т. 5 и 6 във връзка с чл. 51, ал. 2, т. 1 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

ОСВОБОЖДАВА като заместник-председател на РИК в Тридесет и първи изборен район - Ямболски, Марияна Колева Петрова, ЕГН ..., и анулира издаденото й удостоверение.

НАЗНАЧАВА за заместник-председател на РИК в Тридесет и първи изборен район - Ямболски, Недялко Дочев Савов, ЕГН ...

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

 

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Маргарита Златарева

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова


* Публикувано на

Календар

Решения

  • № 3089-ЕП/НС / 18.04.2024

    относно: назначаване на Районна избирателна комисия в Осми изборен район – Добрички, в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3088-ЕП/НС / 18.04.2024

    относно: назначаване на Районна избирателна комисия в Единадесети изборен район – Ловешки, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3087-ЕП/НС / 18.04.2024

    относно: назначаване на Районна избирателна комисия в Двадесет и осми изборен район – Търговищки, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • всички решения