Централна Избирателна Комисия


РЕШЕНИЕ
№ 778-НС
София, 25 август 2014 г.

ОТНОСНО: назначаване на комисия за разглеждане на офертите и извършване договаряне с кандидатите и класирането им по процедура по договаряне без обявление за обществена поръчка с предмет „Изготвяне на 6 (шест) броя аудио-визуални произведения (клипове) за провеждане на разяснителна кампания от Централната избирателна комисия за произвеждане на избори за народни представители на 5 октомври 2014 г.

На основание чл. 92а от Закона за обществените поръчки Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

1. Назначава комисия за разглеждане на офертите и извършване договаряне с кандидатите и класирането им по процедура по договаряне без обявление за обществена поръчка с предмет „Изготвяне на 6 (шест) броя аудио-визуални произведения (клипове) за провеждане на разяснителна кампания от Централната избирателна комисия за произвеждане на избори за народни представители на 5 октомври 2014 г. в състав:

Председател: Мария Мусорлиева

Членове:

Ерхан Чаушев

Иванка Грозева

Йорданка Ганчева

Росица Матева

2. Комисията да проведе договаряне с участниците за определяне на условията на договора съгласно изискванията, посочени в поканата за участие.

3. Резултатите от преговорите с всеки участник да се отразяват в отделен протокол, който се подписва от комисията и от участника.

4. След провеждане на договарянето комисията да изготви доклад, в който да отрази резултата от преговорите и предложи класиране на участниците.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Ивилина Алексиева

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова


* Публикувано на

Календар

Решения

  • № 3172-ЕП/НС / 25.04.2024

    относно: заличаване регистрацията на партия „АТАКА“ за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3171-ЕП/НС / 25.04.2024

    относно: поправка на техническа грешка в Решение № 3113-ЕП/НС от 19 април 2024 г. на ЦИК относно назначаване на Районна избирателна комисия в Двадесет и втори изборен район –Смолянски, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3170-ЕП/НС / 25.04.2024

    относно: регистрация на партия „БЪЛГАРСКИ СЪЮЗ ЗА ДИРЕКТНА ДЕМОКРАЦИЯ“ за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • всички решения