Централна Избирателна Комисия


РЕШЕНИЕ
№ 482
София, 13 юни 2019 г.

ОТНОСНО: възлагане на обществена поръчка с предмет: „Осигуряване на самолетни билети и медицински застраховки (за сметка на лицензиран застраховател) за превоз по въздух на пътници и багаж при служебни пътувания в страната и чужбина на членове на Централната избирателна комисия (ЦИК), служители от администрацията на ЦИК и външни експерти, както и предоставяне на допълнителни услуги, свързани с пътуванията – хотелски резервации, настаняване и трансфер“.

На основание чл. 57, ал. 3 във връзка с чл. 53, ал. 4 от Изборния кодекс и чл. 20, ал. 3, т. 2 във връзка с чл. 186 – 195 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) и във връзка с необходимостта на комисията от възлагане на обществена поръчка с предмет: „Осигуряване на самолетни билети и медицински застраховки (за сметка на лицензиран застраховател) за превоз по въздух на пътници и багаж при служебни пътувания в страната и чужбина на членове на Централната избирателна комисия (ЦИК), служители от администрацията на ЦИК и външни експерти, както и предоставяне на допълнителни услуги, свързани с пътуванията – хотелски резервации, настаняване и трансфер“, Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

ОТКРИВА възлагане на обществена поръчка чрез събиране на оферти с обява по реда на чл. 20, ал. 3, т. 2 във връзка с чл. 186 - 195 ЗОП с предмет: „Осигуряване на самолетни билети и медицински застраховки (за сметка на лицензиран застраховател) за превоз по въздух на пътници и багаж при служебни пътувания в страната и чужбина на членове на Централната избирателна комисия (ЦИК), служители от администрацията на ЦИК и външни експерти, както и предоставяне на допълнителни услуги, свързани с пътуванията – хотелски резервации, настаняване и трансфер“.

ОДОБРЯВА обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 ЗОП и документацията за участие във възлагане на обществена поръчка по реда на Глава двадесет и шеста от ЗОП.

Определя за отговорни длъжностни лица Николай Желязков и Милена Радославова – главни юрисконсулти в Дирекция „Администрация“ на Централната избирателна комисия.

Възлага на отговорните длъжностни лица:

- да публикуват обявата за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 ЗОП и документацията за участие в профила на купувача в интернетсайта на ЦИК;

- да изпратят до регистъра на Агенцията по обществени поръчки информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 ЗОП;

- да осъществяват дейностите, свързани с възлагането на обществената поръчка, включително и да съхраняват документи за участие.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.


Председател: Стефка Стоева

Секретар: Севинч Солакова

* Публикувано на

Календар

Решения

  • № 3037-МИ / 28.03.2024

    относно: жалба от Деян Николаев Николов – общински съветник в Столичния общински съвет, срещу решение № 1140-МИ/21.03.2024 г. на ОИК – Столична

  • № 3036-МИ / 26.03.2024

    относно: жалба от О. Г. З. срещу решение № 167-МИ от 21.03.2024 г. на ОИК – Кубрат

  • № 3035 / 26.03.2024

    относно: определяне на изпълнител по обществената поръчка с предмет: „Предоставяне на преводачески услуги за нуждите на Централната избирателна комисия”

  • всички решения