Централна Избирателна Комисия


РЕШЕНИЕ
№ 3669-ПВР
София, 28 септември 2016 г.

ОТНОСНО: откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка чрез договаряне без предварително обявление с предмет „Изработка и доставка на хартиени бюлетини за гласуване в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 6 ноември 2016 г.“ и одобряване на решение за откриване на процедурата и покана до „Печатницата на Българската народна банка“АД.

На основание чл. 57, ал. 1, т. 19 във връзка с чл. 209, ал. 1 и § 3 от допълнителните разпоредби на Изборния кодекс Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И : 

 

  1. Открива процедура за възлагане на обществена поръчка чрез договаряне без предварително обявление по чл. 79, ал. 1, т. 3, б. „в“, във връзка с чл. 18, ал. 1, т. 8 от ЗОП, по реда на чл. 64, ал. 1 и чл. 65, ал. 1 и 2 от ППЗОП, във връзка чл. 209, ал. 1 и § 3 от допълнителните разпоредби на Изборния кодекс с предмет „Изработка и доставка на хартиени бюлетини за гласуване в изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 6 ноември 2016 г.“
  2. Одобрява решение за откриване на процедурата и покана до „Печатницата на Българската народна банка“ АД.
  3. Определя за отговорно длъжностно лице Николай Желязков – главен юрисконсулт в Дирекция „Администрация“ на Централната избирателна комисия.

Възлага на отговорното длъжностно лице:

  • да публикува документи за участие на интернет страницата на ЦИК в профила на купувача;
  • да изпрати до регистъра на Агенцията по обществени поръчки необходимите документи по възлагането на обществената поръчка;
  • да осъществява дейностите, свързани с провеждането на обществената поръчка, включително и да приема документи за участие.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.


Председател: Ивилина Алексиева

Секретар: Севинч Солакова

* Публикувано на

Календар

Решения

  • № 3135-ЕП/НС / 23.04.2024

    относно: състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции“

  • № 3134-ЕП/НС / 23.04.2024

    относно: регистрация на партия „БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН СЪЮЗ „НОВА ДЕМОКРАЦИЯ“ за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3133-ЕП/НС / 23.04.2024

    относно: регистрация на коалиция „КОАЛИЦИЯ НА РОЗАТА“ за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • всички решения