Централна Избирателна Комисия


РЕШЕНИЕ
№ 2845-МИ
София, 9 октомври 2013 г.

ОТНОСНО: публикуване на числовите данни от екземплярите от протоколите на секционните избирателни комисии и преброителните комисии в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от частичните избори за кмет на община Белене, област Плевен; кмет на община Гърмен, област Благоевград; кмет на община Трън, област Перник, кмет на кметство Хлябово, община Тополовград, област Хасково; кметство Царимир, община Съединение, област Пловдив; кметство Шишманово, община Харманли, област Хасково; кметство Селча, община Девин, област Смолян на 29 септември 2013 г. и балотаж на 6 октомври 2013 г.

В резултат на повторната проверка на данните от екземплярите от протоколите на секционните избирателни комисии и преброителните комисии в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от частичните за кмет на община Белене, област Плевен; кмет на община Гърмен, област Благоевград; кмет на община Трън, област Перник, кмет на кметство Хлябово, община Тополовград, област Хасково; кметство Царимир, община Съединение, област Пловдив; кметство Шишманово, община Харманли, област Хасково; кметство Селча, община Девин, област Смолян на 29 септември 2013 г. и балотаж на 6 октомври 2013 г. и доклада на групата за контролни проверки на резултатите от въвеждането на данните от протоколите на СИК и ПК в ОИК и повторната проверка на данните на протоколите на СИК, ПК и ОИК в ЦИК, съгласно която не се откриха несъответствия, Централната избирателна комисия

Р Е Ш И:

Приема доклада на работната група на ЦИК, определена с Решение № 1842-МИ от 14 май 2012 г. на ЦИК за резултатите от частичните избори за кмет на община Белене, област Плевен; кмет на община Гърмен, област Благоевград; кмет на община Трън, област Перник, кмет на кметство Хлябово, община Тополовград, област Хасково; кметство Царимир, община Съединение, област Пловдив; кметство Шишманово, община Харманли, област Хасково; кметство Селча, община Девин, област Смолян на 29 септември 2013 г. и балотаж на 6 октомври 2013 г.
Публикува числовите данни от протоколите на секционните избирателни комисии и преброителните комисии от произведените частичните избори за кмет на община Белене, област Плевен; кмет на община Гърмен, област Благоевград; кмет на община Трън, област Перник, кмет на кметство Хлябово, община Тополовград, област Хасково; кметство Царимир, община Съединение, област Пловдив; кметство Шишманово, община Харманли, област Хасково; кметство Селча, община Девин, област Смолян на 29 септември 2013 г. и балотаж на 6 октомври 2013 г.


ПРЕДСЕДАТЕЛ:
Красимира Медарова

СЕКРЕТАР:
Севинч Солакова

 


* Публикувано на

Календар

Решения

  • № 3036-МИ / 26.03.2024

    относно: жалба от О. Г. З. срещу решение № 167-МИ от 21.03.2024 г. на ОИК – Кубрат

  • № 3035 / 26.03.2024

    относно: определяне на изпълнител по обществената поръчка с предмет: „Предоставяне на преводачески услуги за нуждите на Централната избирателна комисия”

  • № 3034-МИ / 26.03.2024

    относно: промяна в състава на ОИК – Стара Загора, област Стара Загора

  • всички решения