Централна Избирателна Комисия


РЕШЕНИЕ
№ 2789-ПВР/МИ
София, 26 август 2013 г.

ОТНОСНО: решение за отхвърляне на предложение за промени в състава на ОИК – Гърмен, област Благоевград

Постъпило е предложение с вх. № 742/19.08.2013 г. от Розен Илиев Марчев - упълномощен председател на ПП „ГЕРБ" за община Гърмен, за промяна в състава на ОИК - Гърмен, област Благоевград. Предлага се на мястото на Катерина Кирилова Адамова - член на ОИК, да бъде назначена Величка Стоянова Цветкова, на мястото на Магдалена Божидарова Караянева - член на комисията, да бъде назначена Ана Иванова Пандева и на мястото на Мария Богданова Цикова - член на комисията, да бъде назначен Рефат Рефатов Авдиков. Към предложението са приложени: молби от Катерина Кирилова Адамова, Магдалена Божидарова Караянева и Мария Богданова Цикова за освобождаването им като членове на ОИК; декларации по чл. 16, ал. 2 от ИК; копия от лични карти, копия от дипломите за завършено висше образование на Величка Стоянова Цветкова, Ана Иванова Пандева и Рефат Рефатов Авдиков и пълномощно в полза на Розен Илиев Марчев.

Поради изложеното и на основание чл. 20, ал. 1 във връзка с чл. 20, ал. 2, изр. 2 от Изборния кодекс поради липса на необходимото мнозинство по чл. 20, ал. 2, изр. 1 от ИК е налице решение за отхвърляне предложението на Розен Илиев Марчев - упълномощен председател на ПП „ГЕРБ" за община Гърмен, за промяна в състава на ОИК - Гърмен, област Благоевград.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в срок до три дни от съобщаването му.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Красимира Медарова

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова


* Публикувано на

Календар

Решения

  • № 3089-ЕП/НС / 18.04.2024

    относно: назначаване на Районна избирателна комисия в Осми изборен район – Добрички, в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3088-ЕП/НС / 18.04.2024

    относно: назначаване на Районна избирателна комисия в Единадесети изборен район – Ловешки, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3087-ЕП/НС / 18.04.2024

    относно: назначаване на Районна избирателна комисия в Двадесет и осми изборен район – Търговищки, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • всички решения