Централна Избирателна Комисия


РЕШЕНИЕ
№ 2370-ПВР/МИ
София, 4 април 2013 г.

ОТНОСНО: промяна в ОИК – Родопи, област Пловдив

Постъпило е предложение с вх. № 361/04.04.2013 г. от Пламен Спасов - общински ръководител на ПП „ГЕРБ" - община Родопи, за прекратяване правомощията на Димитър Костадинов Царев - председател на ОИК, и Величка Иванова Иванова - член на ОИК, поради невъзможност да изпълняват задълженията си в ОИК. На тяхно място за членове на ОИК да бъдат назначени Любка Димитрова Панайотова и Николина Иванова Лапарева, а Здравка Руменова Найденова - досегашен член на комисията, да бъде преназначена за председател на ОИК. Към предложението са приложени: декларации по чл. 16, ал. 2 от ИК, копия от личните карти и копия от дипломите за завършено висше образование на Любка Димитрова Панайотова и Николина Иванова Лапарева; пълномощно в полза на Пламен Димитров Спасов.
Допълнително е постъпило и предложение от Славка Диманова - общински ръководител на ПП „АТАКА" - община Пловдив, за прекратяване правомощията на Крум Андонов Сираков - заместник-председател на ОИК, поради подадена от него оставка с оглед невъзможност да изпълнява задълженията си и на негово място като зам.-председател да бъде назначена Ива Заркова Заркова-Минчева. Към предложението са приложени: декларация по чл. 16, ал. 2 от ИК и заверено копие от дипломата за завършено висше образование на Ива Заркова Заркова-Минчева; пълномощно в полза на Славка Георгиева Диманова.
На основание чл. 26, ал. 1, т. 5 и 6 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия

Р Е Ш И:

ОСВОБОЖДАВА като председател на ОИК - Родопи, област Пловдив, Димитър Костадинов Царев, ЕГН ..., и анулира издаденото му удостоверение.
ОСВОБОЖДАВА като заместник-председател на ОИК - Родопи, област Пловдив, Крум Андонов Сираков, ЕГН ..., и анулира издаденото му удостоверение.
ОСВОБОЖДАВА като член на ОИК - Родопи, област Пловдив, Величка Иванова Иванова, ЕГН ..., и анулира издаденото й удостоверение.
НАЗНАЧАВА за председател на ОИК - Родопи, област Пловдив, Здравка Руменова Найденова, ЕГН ..., досегашен член, и анулира издаденото й удостоверение.
НАЗНАЧАВА за заместник-председател на ОИК - Родопи, област Пловдив, Ива Заркова Заркова-Минчева, ЕГН ....
НАЗНАЧАВА за член на ОИК - Родопи, област Пловдив, Любка Димитрова Панайотова, ЕГН ....
НАЗНАЧАВА за член на ОИК - Родопи, област Пловдив, Николина Иванова Лапарева, ЕГН ....
Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в срок до три дни от съобщаването му.


ПРЕДСЕДАТЕЛ:
Красимира Медарова

СЕКРЕТАР:
Севинч Солакова

 


* Публикувано на

Календар

  • ПонВтСрЧетПетСъбНед
    12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031 

Решения

  • № 3197-ЕП/НС / 30.04.2024

    относно: определяне на изпълнител чрез състезателна процедура с договаряне по чл. 18, ал. 1, т. 3 ЗОП за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители“, открита с Решение № 3050-МИ от 9 април 2024 г. на ЦИК и уникален № на поръчката 04312-2024-0005, публикувана в Регистъра на обществените поръчки на 15.04.2024 г.

  • № 3196-МИ / 30.04.2024

    относно: допускане на партия „ВЪЗРАЖДАНЕ“ за участие в новите избори за общински съветници в община Хасково, област Хасково, насрочени на 23 юни 2024 г.

  • № 3195-МИ / 30.04.2024

    относно: допускане на политическа партия „БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ“ за участие в новите избори за общински съветници в община Хасково, насрочени на 23 юни 2024 г.

  • всички решения