Централна Избирателна Комисия


РЕШЕНИЕ
№ 2064-МИ
София, 22 октомври 2012 г.

ОТНОСНО: повторна проверка на данните от екземплярите от протоколите на секционната избирателна комисия в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от новия избор за кмет на кметство в с.Туховища, община Сатовча, област Благоевград, и частичните избори за кмет на кметства в с. Пиргово, община Иваново, област Русе; с. Рогозче, община Джебел, област Кърджали; с. Доброплодно, община Ветрино, област Варна; с. Горна Студена, община Свищов, област Велико Търново; с. Хърлец, община Козлодуй, област Враца; с. Ивайло, община Пазарджик, област Пазарджик, с. Байково, община Хитрино, област Шумен; гр. Калофер, община Карлово, област Пловдив, на 7 октомври 2012 г. и балотаж на 14 октомври 2012 г.

В резултат на повторната проверка на данните от екземплярите от протоколите на секционните избирателни комисии в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от новия избор за кмет на кметство в с.Туховища, община Сатовча, област Благоевград и частичните избори за кмет на кметства в с. Пиргово, община Иваново, област Русе; с. Рогозче, община Джебел. област Кърджали; с. Доброплодно, община Ветрино, област Варна; с. Горна Студена, община Свищов, област Велико Търново; с. Хърлец, община Козлодуй, област Враца; с. Ивайло, община Пазарджик, област Пазарджик; с. Байково, община Хитрино, област Шумен; гр. Калофер, община Карлово, област Пловдив, на 7 октомври 2012 г. и балотаж на 14 октомври 2012 г. и доклада на групата за контролни проверки на резултатите и връзки с преброителя

Р Е Ш И:

Приема доклада на работната група на ЦИК, определена с Решение № 1842-МИ от 14 май 2012 г. на ЦИК, за резултатите от новия избор за кмет на кметство в с. Туховища, община Сатовча, област Благоевград, и частичните избори за кмет на кметства в с. Пиргово, община Иваново, област Русе; с. Рогозче, община Джебел. област Кърджали; с. Доброплодно, община Ветрино, област Варна; с. Горна Студена, община Свищов, област Велико Търново; с. Хърлец, община Козлодуй, област Враца; с. Ивайло, община Пазарджик, област Пазарджик; с. Байково, община Хитрино, област Шумен; гр. Калофер, община Карлово, област Пловдив, на 7 октомври 2012 г. и балотаж на 14 октомври 2012 г.

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ:
Румяна Сидерова

СЕКРЕТАР:
Севинч Солакова

 

 


* Публикувано на

Календар

Решения

  • № 3169-ЕП/НС / 24.04.2024

    относно: поправка на техническа грешка в Решение № 3102-ЕП/НС от 19 април 2024 г. на ЦИК относно назначаване на Районна избирателна комисия в Четиринадесети изборен район – Пернишки, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3168-ЕП / 24.04.2024

    относно: регистриране на Инициативен комитет за издигане на Емил Костадинов Атанасов като независим кандидат за член на Европейския парламент от Република България в изборите на 9 юни 2024 г.

  • № 3167-ЕП/НС / 24.04.2024

    относно: регистрация на партия „ПРАВОТО“ за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • всички решения