Централна Избирателна Комисия


РЕШЕНИЕ
№ 1944-МИ
София, 23 юли 2012 г.

ОТНОСНО:  повторна проверка на данните от екземплярите от протоколите на секционните избирателни комисии в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от новите избори за кметове на кметства в с. Бъркачево, община Бяла Слатина, област Враца; с. Баланово, община Дупница, област Кюстендил; с. Коняво, община Кюстендил, област Кюстендил; с. Кръстава, община Велинград, област Пазарджик; с. Априлци, община Пазарджик, област Пазарджик и кмет на община Кнежа, област Плевен на 22 април 2012 г.

В резултат на повторната проверка на данните от екземплярите от протоколите на секционните избирателни комисии в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от новите избори за кметове на кметства в с. Бъркачево, община Бяла Слатина, област Враца; с. Баланово, община Дупница, област Кюстендил; с. Коняво, община Кюстендил, област Кюстендил; с. Кръстава, община Велинград, област Пазарджик; с. Априлци, община Пазарджик, област Пазарджик и кмет на община Кнежа, област Плевен на 22 април 2012 г. и доклада на групата за контролни проверки на резултатите и връзки с преброителя

Р Е Ш И:

Приема доклада на работната група на ЦИК, определена с Решение № 1842-МИ от 14 май 2012 г. на ЦИК за резултатите от новите избори за кметове на кметства в с. Бъркачево, община Бяла Слатина, област Враца; с. Баланово, община Дупница, област Кюстендил; с. Коняво, община Кюстендил, област Кюстендил; с. Кръстава, община Велинград, област Пазарджик; с. Априлци, община Пазарджик, област Пазарджик и кмет на община Кнежа, област Плевен на 22 април 2012 г.

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ:
Мая Андреева

СЕКРЕТАР:
Севинч Солакова

 


* Публикувано на

Календар

Решения

  • № 3089-ЕП/НС / 18.04.2024

    относно: назначаване на Районна избирателна комисия в Осми изборен район – Добрички, в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3088-ЕП/НС / 18.04.2024

    относно: назначаване на Районна избирателна комисия в Единадесети изборен район – Ловешки, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3087-ЕП/НС / 18.04.2024

    относно: назначаване на Районна избирателна комисия в Двадесет и осми изборен район – Търговищки, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • всички решения