Централна Избирателна Комисия


РЕШЕНИЕ
№ 1942-МИ
София, 23 юли 2012 г.

ОТНОСНО:  повторна проверка на данните от екземплярите от протоколите на секционните избирателни комисии в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от новите избори за кметове на кметства в кметство Габрене, община Петрич, област Благоевград; кметство Чудомир, община Лозница, област Разград; кметство Струмешница, община Петрич, област Благоевград; кметство Вълково, община Сандански, област Благоевград; кметство Дебелт, община Средец, област Бургас и частичен избор за кмет на община Съединение, област Пловдив на 13 май 2012 г. и балотаж на 20 май 2012 г.

В резултат на повторната проверка на данните от екземплярите от протоколите на секционните избирателни комисии в ЦИК и сравняването им с данните от екземплярите на тези протоколи, въведени в ОИК, от новите избори за кметове на кметства в кметство Габрене, община Петрич, област Благоевград; кметство Чудомир, община Лозница, област Разград; кметство Струмешница, община Петрич, област Благоевград; кметство Вълково, община Сандански, област Благоевград; кметство Дебелт, община Средец, област Бургас и частичен избор за кмет на община Съединение, област Пловдив на 13 май 2012 г. и балотаж на 20 май 2012 г. и доклада на групата за контролни проверки на резултатите и връзки с преброителя

Р Е Ш И:

Приема доклада на работната група на ЦИК, определена с Решение № 1842-МИ от 14 май 2012 г. на ЦИК за резултатите от новите избори за кметове на кметства в кметство Габрене, община Петрич, област Благоевград; кметство Чудомир, община Лозница, област Разград; кметство Струмешница, община Петрич, област Благоевград; кметство Вълково, община Сандански, област Благоевград; кметство Дебелт, община Средец, област Бургас и частичен избор за кмет на община Съединение, област Пловдив на 13 май 2012 г. и балотаж на 20 май 2012 г.


ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ:
Мая Андреева

СЕКРЕТАР:
Севинч Солакова

 


* Публикувано на

Календар

Решения

  • № 3095-ЕП/НС / 19.04.2024

    относно: назначаване на Районна избирателна комисия в Двадесет и първи изборен район – Сливенски, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3094-ЕП/НС / 19.04.2024

    относно: назначаване на Районна избирателна комисия в Четвърти изборен район – Великотърновски, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3093-ЕП/НС / 19.04.2024

    относно: назначаване на Районна избирателна комисия във Втори изборен район – Бургаски, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • всички решения