Централна Избирателна Комисия


РЕШЕНИЕ
№ 1890-ПВР/МИ
София, 18 юни 2012 г.

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Кирково, област Кърджали

Постъпило е предложение с вх. № ОИК-879/13.06.2012 г. от Цвета Вълчева Караянчева - упълномощен представител на ПП „ГЕРБ" в област Кърджали, за промени в ОИК - Кирково, област Кърджали. Предлага се на мястото на члена на комисията Стефан Малинов Тодоров да бъде назначена Галя Алексиева Анева. Към предложението са приложени: молба от Стефан Малинов Тодоров за освобождаването му като член на ОИК; декларация по чл. 16, ал. 2 от ИК и копие от свидетелство за завършено полувисше образование и учителска правоспособност на Галя Алексиева Анева; пълномощно на името на Цвета Вълчева Караянчева.

Предвид изложеното и на основание чл. 26, ал. 1, т. 5 и 6 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

ОСВОБОЖДАВА като член на ОИК - Кирково, област Кърджали, Стефан Малинов Тодоров, ЕГН ..., и анулира издаденото му удостоверение.

НАЗНАЧАВА за член на ОИК - Кирково, област Кърджали, Галя Алексиева Анева, ЕГН ....

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в срок до три дни от съобщаването му.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Красимира Медарова

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова


* Публикувано на

Календар

Решения

  • № 3089-ЕП/НС / 18.04.2024

    относно: назначаване на Районна избирателна комисия в Осми изборен район – Добрички, в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3088-ЕП/НС / 18.04.2024

    относно: назначаване на Районна избирателна комисия в Единадесети изборен район – Ловешки, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3087-ЕП/НС / 18.04.2024

    относно: назначаване на Районна избирателна комисия в Двадесет и осми изборен район – Търговищки, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • всички решения