Централна Избирателна Комисия


РЕШЕНИЕ
№ 3325-ЕП/НС
София, 18 май 2024 г.

ОТНОСНО: поправка на технически грешки в Решение № 3320-ЕП/НС от 17 май 2024 г. на ЦИК определяне местата в държавите, в които ще се образуват избирателни секции извън страната, и броя на избирателните секции във всяко място при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

На основание чл. 57, ал. 1, т. 1 и във връзка с писмо с  вх. № ЕПНС-02-389/1 от 18 май 2024 г., получено в Централната избирателна комисия от Министерството на външните работи на Република България Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

Допуска поправка на технически грешки в Решение № 3320-ЕП/НС от 17 май 2024 г. на ЦИК, както следва:

За държава Нова Зеландия думите в колона „Вид избор“ за местата, посочени в колона „Секция“ Оукланд, да се чете, както следва:

 

Секция

Вид избор

Оукланд

НС

 

За държава Норвегия думите в колона „Вид избор“ за местата, посочени в колона „Секция“, Берген; Кристиансанд; Олесунд; Сандефьорд; Ставангер; Тромсьо; Трондхайм; Хамар, да се четат, както следва:

 

Секция

Вид избор

Берген

НС

Кристиансанд

НС

Олесунд

НС

Сандефьорд

НС

Ставангер

НС

Тромсьо

НС

Трондхайм

НС

Хамар

НС

 

За държава Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия: думите в колона „Вид избор“ за местата, посочени в колона „Секция“, Лондон (Посолство 2); Лондон (Посолство 3); и Лондон (Посолство 4) да се четат, както следва:

 

Секция

Вид избор

Лондон (Посолство 2)

ЕП/НС

Лондон (Посолство 3)

ЕП/НС

Лондон (Посолство 4)

ЕП/НС

 

За държава Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия: в колона „Секция“ думите вместо „Лондон (Канада Уотър)“ да се четат „Лондон (Канада Уотър/Елефант&Касъл)“.

 

За държава Швейцария: думите в колона „Вид избор“ за местата, посочени в колона „Секция“, Базел; Кройцлинген; Лозана; Локарно; Люцерн; Санкт Гален; Цуг; Цюрих 1 и Цюрих 2 да се четат, както следва:

 

Секция

Вид избор

Базел

НС

Кройцлинген

НС

Лозана

НС

Локарно

НС

Люцерн

НС

Санкт Гален

НС

Цуг

НС

Цюрих 1

НС

Цюрих 2

НС


Зам.-председател: Емил Войнов

Секретар: Севинч Солакова

ЙГМБ


* Публикувано на

Свързани решения:

3320-ЕП/НС/

Календар

Решения

  • № 3497-МИ / 21.06.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Столична

  • № 3496-МИ / 21.06.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Гоце Делчев, област Благоевград

  • № 3495-МИ / 21.06.2024

    относно: регистрация на наблюдатели от сдружение „НЕЗАВИСИМО СДРУЖЕНИЕ ЕКОГЛАСНОСТ“ за участие в новите и частични избори за общински съветници и за кметове на 23 юни 2024 г.

  • всички решения