Централна Избирателна Комисия


РЕШЕНИЕ
№ 264-ПВР/МИ
София, 15 август 2011 г.

ОТНОСНО: назначаване на Общинска избирателна комисия в община Ковачевци, област Перник, за изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за общински съветници и кметове на 23 октомври 2011 г.

Постъпило е предложение от кмета на община Ковачевци, област Перник, от 12.08.2011 г., заведено в ЦИК с вх. № ОИК-243 от 12.08.2011 г. Към предложението са представени всички изискуеми документи, включително протокол за проведени консултации на 10.08.2011 г.

Налице е постигнато съгласие между участниците в консултациите по отношение състава на Общинската избирателна комисия в община Ковачевци.

Предвид изложеното и на основание чл. 26, ал. 1, т. 5 и ал. 7, чл. 30, ал. 1, 2, 5 и 8, чл. 31, във връзка с § 5, т. 3 от ДР на Изборния кодекс и Решение № 30 на ЦИК от 18.07.2011 г. Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

1. Назначава Общинска избирателна комисия в община Ковачевци, област Перник, в състав от 17 членове, както следва:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Любен Петров Илчов

 

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ

Вера Кирилова Ненкова

 

СЕКРЕТАР:

Кирил Станимиров Йорданов

 

ЧЛЕНОВЕ:

Боян Симеонов Лазов

 

 

Людмил Николов Тасков

 

 

Вероника Бойкова Христова

 

 

Аделина Иванова Миланова

 

 

Ива Асенова Стоянова

 

 

Александър Малинов Вергинов

 

 

Александър Василев Божков

 

 

Николай Любомиров Николов

 

 

Мария Владимирова Велинова

 

 

Людмила Георгиева Миленова

 

 

Марияна Методиева Миленова

 

 

Милена Василева Найденова

 

 

Александър Драгомиров Тодоров

 

 

Анелия Кирилова Илиева

 

 

2. Общинската избирателна комисия встъпва в правомощията си на 19 август 2011 г.

3. Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в 3-дневен срок от съобщаването му.

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Красимира Медарова

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова


* Публикувано на

Календар

Решения

  • № 3025-ЕП / 15.03.2024

    относно: откриване на състезателна процедура с договаряне за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България през юни 2024 г., съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България“

  • № 3024-МИ / 15.03.2024

    относно: промяна в състава на ОИК – Омуртаг, област Търговище

  • № 3023-МИ / 15.03.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Брусарци, област Монтана

  • всички решения