Централна Избирателна Комисия


РЕШЕНИЕ
№ 1492-НС
София, 28 септември 2022 г.

ОТНОСНО: промяна в състава на Районна избирателна комисия в Двадесет и четвърти изборен район – София

В Централната избирателна комисия с вх. № НС-11-54/1 от 28.09.2022 г. е постъпило заявление от Настимир Ананиев – упълномощен представител на коалиция „Продължаваме Промяната“, с предложение на мястото на Светлана Бориславова Минчева, освободена като член на РИК с Решение № 1468-НС от 23.09.2022 г. на ЦИК, да бъде назначен Марин Даниелов Донков.

Към предложението са приложени: декларация по чл. 60, ал. 3, т. 1, чл. 65, ал. 1 и 3, чл. 66 и чл. 3, ал. 3 ИК; копие от дипломата за завършено висше образование на Марин Даниелов Донков.

Предвид изложеното и на основание чл. 57, ал. 1, т. 5 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия

 

Р Е Ш И:

 

НАЗНАЧАВА за член на Районна избирателна комисия в Двадесет и четвърти изборен район – София, Марин Даниелов Донков, ЕГН ….

На назначения член на РИК да бъде издадено удостоверение.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

 


Председател: Камелия Нейкова

Секретар: Севинч Солакова

КЦ/МБ


* Публикувано на

Календар

Решения

  • № 3286-ЕП / 10.05.2024

    относно: заличаване на регистрацията на кандидат от листата на партия „ЗЕЛЕНО ДВИЖЕНИЕ“ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 9 юни 2024 г.

  • № 3285-НС / 10.05.2024

    относно: заличаване на регистрацията на Радко Иванчев Радев – кандидат за народен представител от листата на партия „ВЕЛИЧИЕ“ в изборите за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3284-МИ / 10.05.2024

    относно: обществена поръчка за сключване на рамкови споразумения при състезателна процедура с договаряне със следния предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в страната в нови и частични избори за кметове и при евентуален втори тур за кметове, и в новите избори за общински съветници за периода от сключване на рамковото споразумение до 30 юни 2025 г. (включително), съгласно техническите спецификации и условията на договорите, с две обособени позиции, както следва: Обособена позиция № 1: Профилактика/диагностика (тестване на СУЕМГ и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ. Обособена позиция № 2: Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден.“

  • всички решения