5053-МИ /

ОТНОСНО: жалба от Аглика Стефчева Виденова в качеството си на пълномощник на Корнелия Петрова Нинова – председател на БСП, против решение № 271 от 27.05.2018 г. на ОИК – Бяла Слатина

5052-МИ /

ОТНОСНО: регистрация на наблюдатели от сдружение „АКТИВНО ОБЩЕСТВО“ за участие в частичните избори за кмет на община Макреш, област Видин, втори тур на 27 май 2018 г.

5051-МИ /

ОТНОСНО: регистрация на наблюдатели от сдружение „АКТИВНО ОБЩЕСТВО“ за участие в частичните избори за кмет на община Макреш, област Видин, втори тур на 27 май 2018 г.

5050-МИ /

ОТНОСНО: жалба от Аглика Стефчева Виденова в качеството си на пълномощник на Корнелия Петрова Нинова – председател на БСП, против решение № 256 от 20.05.2018 г. на ОИК – Бяла Слатина

5047-МИ /

ОТНОСНО: регистрация на сдружение „Активно общество“ за участие с наблюдатели в частичния избор за кмет на община Макреш, област Видин, на 20 май 2018 г.

5046-МИ/НР /

ОТНОСНО: временна замяна на председател на ОИК – Добричка, област Добрич

5044-МИ/НР /

ОТНОСНО: промяна в състава на ОИК – Макреш, област Видин

5043-МИ /

ОТНОСНО: регистрация на наблюдатели от сдружение „БЪДЕЩЕ ЗА СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ - БЗСЗБ“ за участие в частичните избори за кмет на община Макреш, област Видин, на 20 май 2018 г.

5028-МИ /

ОТНОСНО: определяне чрез жребий на поредните номера в бюлетините на партиите, регистрирани в Централната избирателна комисия за участие в частични избори за кметове, насрочени на 20 май 2018 г.

5026-МИ /

ОТНОСНО: допускане на политическа партия „БЪЛГАРСКА НОВА ДЕМОКРАЦИЯ“ за участие в частичните избори за кмет на община Лозница, област Разград, насрочени на 20 май 2018 г.

5024-МИ /

ОТНОСНО: определяне размера на възнаграждението за извършване на компютърна обработка в ИП към ОИК, поддръжка на регистри, проверка на кандидатски листи, издаване на удостоверения, сканиране на протоколите на СИК и ОИК, публикуване на информацията на интернет страницата на ОИК и създаване на база от данни с резултатите от произвежданите частични избори на 20 май 2018 г.

5023-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „БСП“ за участие в частичните избори за кмет на кметство Криво поле, община Хасково, област Хасково, за кмет на кметство Лясково, община Добричка, област Добрич, за кмет на кметство Мост, община Кърджали, област Кърджали, за кмет на община Макреш, област Видин, за кмет на кметство Семчиново, община Септември, област Пазарджик, за кмет на кметство Галиче, община Бяла Слатина, област Враца, за кмет на кметство Маломир, община Върбица, област Шумен, за кмет на кметство Миланово, община Велики Преслав, област Шумен, за кмет на кметство Беден, община Девин, област Смолян, и за кмет на община Лозница, област Разград, насрочени на 20 май 2018 г.

5022-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „ГЕРБ“ за участие в частичните избори за кмет на кметство Криво поле, община Хасково, област Хасково, за кмет на кметство Лясково, община Добричка, област Добрич, за кмет на кметство Мост, община Кърджали, област Кърджали, за кмет на община Макреш, област Видин, за кмет на кметство Семчиново, община Септември, област Пазарджик, за кмет на кметство Галиче, община Бяла Слатина, област Враца, за кмет на кметство Маломир, община Върбица, област Шумен, за кмет на кметство Миланово, община Велики Преслав, област Шумен, за кмет на кметство Беден, община Девин, област Смолян, и за кмет на община Лозница, област Разград, насрочени на 20 май 2018 г.

5021-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия АБВ (АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ) за участие в частичните избори за кмет на кметство Криво поле, община Хасково, област Хасково, за кмет на кметство Лясково, община Добричка, област Добрич, за кмет на кметство Мост, община Кърджали, област Кърджали, за кмет на община Макреш, област Видин, за кмет на кметство Семчиново, община Септември, област Пазарджик, за кмет на кметство Галиче, община Бяла Слатина, област Враца, за кмет на кметство Маломир, община Върбица, област Шумен, за кмет на кметство Миланово, община Велики Преслав, област Шумен, за кмет на кметство Беден, община Девин, област Смолян, и за кмет на община Лозница, област Разград, насрочени на 20 май 2018 г.

5020-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“ за участие в частичните избори за кмет на кметство Криво поле, община Хасково, област Хасково, за кмет на кметство Лясково, община Добричка, област Добрич, за кмет на кметство Мост, община Кърджали, област Кърджали, за кмет на община Макреш, област Видин, за кмет на кметство Семчиново, община Септември, област Пазарджик, за кмет на кметство Галиче, община Бяла Слатина, област Враца, за кмет на кметство Маломир, община Върбица, област Шумен, за кмет на кметство Миланово, община Велики Преслав, област Шумен, за кмет на кметство Беден, община Девин, област Смолян, и за кмет на община Лозница, област Разград, насрочени на 20 май 2018 г.

5019-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ“ за участие в частичните избори за кмет на кметство Мост, община Кърджали, област Кърджали, за кмет на кметство Лясково, община Добричка, област Добрич, за кмет на кметство Криво поле, община Хасково, област Хасково, за кмет на кметство Семчиново, община Септември, област Пазарджик, за кмет на кметство Маломир, община Върбица, област Шумен, за кмет на кметство Миланово, община Велики Преслав, област Шумен, за кмет на кметство Галиче, община Бяла Слатина, област Враца, за кмет на кметство Беден, община Девин, област Смолян, за кмет на община Макреш, област Видин, и за кмет на община Лозница, област Разград, насрочени на 20 май 2018 г.

5016-МИ /

ОТНОСНО: допускане на партия „Земеделски народен съюз“ за участие в частичните избори за кмет на кметство Криво поле, община Хасково, област Хасково, за кмет на кметство Лясково, община Добричка, област Добрич, за кмет на кметство Мост, община Кърджали, област Кърджали, за кмет на община Макреш, област Видин, за кмет на кметство Семчиново, община Септември, област Пазарджик, за кмет на кметство Галиче, община Бяла Слатина, област Враца, за кмет на кметство Маломир, община Върбица, област Шумен, за кмет на кметство Миланово, община Велики Преслав, област Шумен, за кмет на кметство Беден, община Девин, област Смолян, и за кмет на община Лозница, област Разград, насрочени на 20 май 2018 г.

5015-МИ /

ОТНОСНО: поправка на техническа грешка в хронограмата за частичните избори за кметове на 20 май 2018 г., приета с Решение № 5000-МИ от 15 март 2018 г., попр. с Решение № 5002-МИ от 20 март 2018 г. на ЦИК

5002-МИ /

ОТНОСНО: поправка на техническа грешка в хронограмата за частичните избори за кметове на 20 май 2018 г., приета с Решение № 5000-МИ от 15 март 2018 г. на ЦИК

5000-МИ /

ОТНОСНО: приемане на хронограма за частичните избори за кметове, насрочени на 20 май 2018 г.

Календар

Решения

  • № 3083-ЕП/НС / 17.04.2024

    относно: условията и реда за участие на наблюдатели в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

  • № 3082-МИ / 17.04.2024

    относно: промени в състава на ОИК – Вълчедръм, област Монтана

  • № 3081-МИ / 16.04.2024

    относно: промяна в състава на ОИК – Опака, област Търговище

  • всички решения